Annoncørbetalt indhold

3 fordele ved en professionel kantineordning

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

God og nærende mad er vigtig for, at vi kan yde vores bedste. Samme udsagn gælder også, når vi er på arbejde, hvor sund og velsmagende mad blandt andet kan være nøglen til effektivitet og glade medarbejdere. En kantineordning er en nem måde at sikre et bredt og varieret udvalg af mad, men det er ingen hemmelighed, at det er en større investering at indføre en kantineordning.

Læs videre og få 3 gode grunde til, hvorfor du bør overveje at indføre en kantineordning i din virksomhed. Hvis du gerne vil have en betalingsløsning til dine kantine, så kan du kontakte Buanco som specialiserer sig i netop dette.

Annonce


Effektiv og professionel service

Når du indfører en professionel kantineordning med tilhørende erfarent køkkenpersonale, får du en effektiv drift, som bare kører som smurt. Der kan ske uventede ting i et køkken, eksempelvis kan nogle af ingredienserne være udløbet og uspiselige, og når sådanne situationer opstår, så skal man tænke kreativt for at få det hele til at gå op i en højere enhed.

Du kan også vælge den alternative løsning, hvor retterne ankommer tilberedt, men hvor det er dine egne medarbejdere, som står for at anrette dem. Men du skal tænke på, at den tid, som dine medarbejdere bruger på at køre en kantine, kan være bedre brugt på at udføre din virksomheds kerneydelser.

Et erfarent køkkenpersonale har rutine på rygraden, så de ved, hvordan man løser en opgave effektivt, og de ved, hvad de skal gøre, når køkkenet ”brænder på”.


Høj hygiejne og sikkerhed

Når man står i et køkken og skal tilberede mad til mange personer, så kræver det, at hygiejnen er i orden. Ville du selv spise på en restaurant, som havde samtlige sure smileyer? Dine medarbejdere skal kunne føle sig trygge i at spise den mad, der bliver serveret, og det opnår du, når du benytter dig af kantineservice fra et professionelt firma. Her skal de ansatte have gennemført bestemte kurser for at blive certificeret til at arbejde i et køkken.

Når man arbejder i et køkken, kommer man også unægtelig i kontakt med potentielt farlige instrumenter såsom knive, mandolinjern, varme kogeplader og så videre. Alle kan komme ud for et uheld, men chancen for uheld bliver væsentlig minimeret, når man gør brug af et professionelt personale, som er trænet i at håndtere diverse køkkenudstyr.


Variation og kvalitet

Der er ikke noget kedeligere end at spise det samme 4 dage i streg. Er man ikke nogen haj til madlavning, kan det også føles som slavearbejde selv at skulle sørge for madpakke hver evig eneste dag. Så ved at indføre en kantineordning kan du være med til at sikre, at der står noget nyt og spændende på menukortet hver dag, og at dine medarbejdere slet ikke behøver at tage madpakke med på arbejde.

Har du medarbejdere med forskellige behov, for eksempel gluten- eller skaldyrallergi eller vegetarer og veganere, kan du med en professionel kantineordning nemt sikre, at der bliver taget hensyn. Kvaliteten i retterne lavet specifikt til særlige behov vil også være på samme niveau som de regulære retter. Dermed bliver frokosten inkluderende, og alle kan blive mætte og veltilfredse.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.