Annoncørbetalt indhold

3 fakta om elbiler du måske ikke har hørt før

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er efterhånden blevet mere og mere normalt at se el- og hybridbiler rundt omkring på landevejene. Disse er enormt smarte, og er også langt bedre for miljøet, end de konventionelle biler er. Flere og flere bilproducenter begynder derfor også at introducere elbiler i deres sortiment. Der er dog ting ved disse former for biler, som adskiller sig lidt fra de biler, som vi kender bedst. Læs videre her for at finde 3 fakta om elbiler, som du måske ikke kendte i forvejen.


Annonce

Service på elbil er ikke det samme som på konventionelle biler

der er en del forskellige ting ved de nye og smarte elbiler, som adskiller sig fra de biler, som vi har været vant til at køre i. Det er for eksempel noget som service af elbiler, som ikke er helt det samme. Ved service af din elbil vil det være noget som dine bremser og dit lade batteri, der i fokus. Her vil der ikke være noget tændrør eller olieskift, som skal ordnes. Det er derfor også vigtigt, at du finder værksteder, som kan servicere din el- eller hybridbil.


Du kan lade din elbil derhjemme

Kender du også det, når man bare ikke kan overskue at skulle tage på en tankstation, for at fylde bilen op? Dette er faktisk noget, du helt kan undgå, når du får en elbil. I stedet skal du lade bilen op, hvilket kan virke en smule skørt. Dette kan gøres en masse forskellige steder i landet, hvor der er blevet opstillet lade stationer. Der er uden tvivl også lade stationer tæt på dig. Men det er faktisk ikke den eneste mulighed for at lade elbilen. Du kan nemlig også købe et lade stik, som faktisk gør det muligt at lade elbilen derhjemme. Så bliver det altså ikke ret meget nemmere.


Så lang tid kan batteriet på en elbil holde

Når man snakker om elbiler, er der mange, der sætter spørgsmålstegn ved batteriet. Der er ligeså mange, der tror, at batteriet på en elbil ikke kan holde særlig længe. Dette sker måske, fordi man kommer til at sammenligne dette batteri med batterier, man finder andre steder. Det batteri, som benyttes i en elbil, vil dog faktisk holde længere, end du måske tror. Faktisk vil langt de fleste batterier i elbiler kunne i 8 år eller mere. Det er derfor ikke noget, man skal bekymre sig for meget om, hvis man blot husker at tage elbilen til service, når det er nødvendigt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.