Annoncørbetalt indhold

3 billige lande at holde ferie i

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når du er i gang med planlægningen af din næste ferie, så er der højst sandsynligt nogle parametre, der vægter højere end andre. Selve destinationen er selvfølgelig vigtig, men særligt økonomien er svær at komme uden om i planlægningsprocessen. Prisen er ret afgørende for, hvor rejsen skal gå hen, hvornår rejsen skal foregå og med hvilket transportmiddel. Det er samtidig også vigtigt at undersøge, hvad det generelle prisniveau for overnatning, mad og oplevelser er i det land og den by, du rejser til. Det vil vi gerne hjælpe dig med, og derfor vil vi her i artiklen komme med vores bedste bud på tre lande, der er billige at holde ferie i.


Annonce

Albanien

Det er ikke mange danskere, der har kendskab til Albanien og især ikke som en feriedestination. Men det er umiddelbart en stor fejltagelse ikke at tænke Albanien ind i sine kommende ferieplaner. Her kan du nemlig finde masser af billige rejser til på grund af landets lave prisniveau. Du skal beregne næsten halv pris i forhold til danske priser på både hoteller og restauranter uden, at det går udover kvaliteten eller kvantiteten. Der er masser af god og billig middelhavsmad, og samtidig venter der en fascinerende historie, et fantastiskt smukt kystlandskab og krystalklart vand, hvis du vælger at holde ferie i Albanien.


Bulgarien

Bulgarien omtales ofte som Europas billigste land, og derfor kan vi heller ikke komme uden om landet på denne liste. Du kan få et måltid på en restaurant fra omkring 25-30 kroner, og entréer til størstedelen af turistattraktioner og seværdigheder er også i den yderst lave ende af skalaen. Som du nok ved, så er Bulgarien et oplagt valg af feriedestination, hvis du elsker festlige sol- og badeferier, men landet er også meget mere end bare fest og farver i Sunny Beach. Der er utrolig meget smuk natur og spændende historie i Bulgarien, især hvis du besøger en af de mindre kendte steder såsom halvøen Nessebar eller byen Pomorie.


Kroatien

I Kroatien får du også rigtig meget for pengene, især hvis du bevæger dig lidt væk fra de populære byer som Split og Dubrovnik. Du vil finde charmerende små byer med bygninger fra romertiden, lækker mad, smukke landskaber og nationalparker samt skønne sandstrande, så langt øjet rækker. Du kan eksempelvis få en kop kaffe fra 5-10 kroner og en overnatning for et par hundrede kroner per nat i højsæson. Kroatien er lidt af et ferieparadis for både unge mennesker, børnefamilier og andre rejsende, der bare trænger til at slappe af. Landet er også kendt for sine mange campingpladser, så det er også en oplagt feriedestination til en kør-selv ferie, hvor I enten selv kan have et telt med i bilen eller blot leje telt eller feriehytte, når I ankommer. Du får altså sydeuropæisk stemning, varme temperaturer, krystalklart vand, sol og palmer til lavpris, hvis du rejser en uge til Kroatien.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.