Annonce
Erhverv

26-årig åbner butik midt i coronakrisen

Gå-på-mod er der masser af hos Louise Dannevang Thomsen, der fredag åbnede butik lige midt i en krisetid. Foto: Morten Stricker
Louise Dannevang Thomsen slog fredag dørene op til sin webshop med tilhørende butik i BusinessPark Struer
Annonce

Struer: Det er ikke hver dag, man hører om nystartede forretninger her under coronakrisen, men 26-årige Louise Dannevang Thomsen fra Struer vil det anderledes.

1. maj brugte hun derfor til at åbne sin helt egen webshop med tilhørende butik/showroom i BusinessPark Struer. En forretning, der kommer til at bestå af udstyr til både hest og rytter inden for alle kategorier.

Louise Dannevang Thomsen kommer oprindelig fra Struer og har været ude for at læse og siden arbejde, men er nu vendt tilbage til hjemegnen med en uddannelse som jordbrugsteknolog med speciale inden for heste.

Et felt, der i mange år har været den unge iværksætters hobby og helt store interesse.

- Jeg kan godt lide hestemennesker og den verden. Den er fascinerende, og jeg er også selv aktiv springrytter. Det har jeg været i mange år, fortæller Louise Dannevang Thomsen:

- Det interesserer mig helt vildt, og så vil jeg gerne være med til at hjælpe andre. Man vil derfor også kunne komme her og se og røre produkterne og få rådgivning.

Jeg kan godt lide hestemennesker og den verden. Den er fascinerende, og jeg er også selv aktiv springrytter. Det har jeg været i mange år.

Louise Dannevang Thomsen, åbner webshop med hesteudstyr

Annonce

Drømmen og planen

I første omgang holder Louise Dannevang Thomsen fast i sit nuværende job, men drømmen og planen er at kunne leve af webshoppen, som har fået navnet Hesca.

- Det må rigtig gerne blive til fuldtid, men jeg har aldrig prøvet sådan noget her før, så nu skal vi lige i gang, og så tager vi den derfra, siger hun.

Og studsede nogen nu over navnet på butikken - Hesca - så er det faktisk Louise Dannevang Thomsens mor, der er ophavsmand til det.

- Jeg sagde, at det skulle være lidt ligesom Bilka bare kun med ting til heste - "så skal det være Hesca", sagde min mor. Så det blev Hesca, forklarer den unge iværksætter, som for alvor gik i gang med at skabe forretningen tilbage i november og december.

- Jeg tænkte faktisk, at nu måtte jeg vente med at åbne (på grund af coronaen, red.), for det stopper nok lige om lidt, men det gjorde det jo ikke, så nu gør jeg det. Hestene bliver jo ved med at være her, siger Louise Dannevang Thomsen, der har brugt Startvækst Struer som hjælp til at komme i gang.

Annonce
Annonce
Holstebro

Og derhjemme havde han doping

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Åbningen af Klimatorium udskudt

Holstebro

Værktøjstyven kom på knallert

Annonce