Annonce
Navne

25 års jubilæum hos Arla Foods

Peter Laursen. Privatfoto

Holstebro: Mejerist Peter Laursen har torsdag 14. februar 25 års jubilæum hos Arla Foods HOCO i Holstebro.

Allerede i sin praktik på mejeristuddannelsen var Peter Laursen på HOCO, hvor han også blev ansat efter endt uddannelse og har været siden - kun afbrudt af værnepligt.

Gennem årene har Peter Laursen været med ved opstart og programmering af nye anlæg, for han kan godt lide kompleksiteten og at finde en løsning, hvis der opstår et problem. Samarbejdet med kollegerne er også vigtigt for Peter Laursen, som de sidste 15 år har været tillidsmand på HOCO, og af sin arbejdsplads beskrives som en rigtig god kollega, hjælpsom, vellidt og pligtopfyldende.

Peter er opvokset i Holstebro, hvor han stadig bor med kæresten Jannie og drengene Simon på 16 år, Lucas på 14 år og Villas på syv år. Huset, de bor i, er det tredje hus, Peter Laursen har renoveret.

I fritiden nyder han en tur på sin Harley-Davidson og at følge med i drengenes sport, hvor håndbold fylder en hel del.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det er utroligt...

Vi kunne læse her i bladet i lørdags, at fremtiden for et af de absolut allerstørste sportsarrangementer i hele landsdelen, Holstebro Cup, som afvikles hver påske, er i farezonen for ikke at kunne fortsætte. Ikke fordi der ikke er deltagere, som vil tage til Holstebro i påsken for at spille håndbold. Det vil de gerne, og det bidrager naturligvis til omsætning og markedsføring af byen, at der kommer så mange udøvere, ledere og forældre. Formanden for Holstebro Cup, Karsten Marcussen, har stået i spidsen for arrangementet i årevis, og han har i lige så mange år haft stor opbakning fra en række frivillige, der gør det af lyst og ikke fordi, de selv har børn eller anden personlig interesse i arrangementet. Selvfølgelig får de en personlig oplevelse ud af at være sammen med så mange glade mennesker, men man gør det også, fordi det er vigtigt for en by at have et stort arrangement som Holstebro Cup. Men formanden stopper, når denne udgave er klaret. Og han kan frygte, der er flere af de frivillige, der benytter lejligheden til det samme. Begrundelsen er, at det er blevet et bøvl med samarbejdet med kommunen, og formanden opfatter det som direkte benspænd, når det er særdeles vanskeligt at få praktiske ting til at gå op, og der ingen velvillighed er fra kommunens side. Det er fortrinsvis adgangen til skolerne, hvor der indkvarteres deltagere, der er problemet, og i modsætning til de kommunale skoler, så er der ingen problemer med professionskolerne, gymnasiet med videre. I samme avis beklager udvalgsformanden det, og nu skal tonen have en anden lyd. Det må vi så se, om den får. Men det kan jo ikke være rigtigt, at der skal en formands-afgang og en forsideartikel i det lokale dagblad til, før man opfatter alvoren hos kommunen. En kommune bør forkæle frivilliges initiativer og arbejdslyst, når det drejer sig om sådanne arrangementer, som helt klart er i kommunens store interesse, der bliver arrangeret. Det er ingen naturlov - slet ikke i dag, at der er frivillige, der vil gøre sådan et stort stykke uegennyttigt arbejde, så derfor kan det undre, at der skal så stort et brag til, før man vågner op og aflyser alle benspænd for at erstatte dem med skulderklap og "medvind på alle cykelstier". Hvis det altså sker...

Annonce