Annonce
Holstebro Håndbold

23.850 kroner i kassen indtil videre: Indsamling skal kompensere for manglende hovedsponsor

Der er stadig tomt på maven af spillersættet, hvor der er plads til hovedsponsoren. Der er nu startet en indsamling for at indhente nogle af pengene. Arkivfoto: Morten Stricker
I slutningen af august lancerede Holstebro Håndbold en indsamling, som skal være med til at få budgettet i mål. Der er langt til målsætningen på 300.000 kroner, men mindre kan også gøre det.
Annonce

Holstebro: Det har været svære vilkår for håndboldklubberne at skulle samle sponsorater i disse tider.

Coronavirussen har skabt usikkerhed blandt virksomhederne, og det har medført, at flere har været henholdende i forhold til at smide penge efter sportsklubberne.

Kombinerer man det med, at man er ny klub på markedet, som blev selvstændig midt i coronakrisen, så har man opskriften på en usædvanlig svær jagt på en hovedsponsor.

Det er en af forklaringerne på, at Holstebro Håndbold endnu ikke har kunne præsentere en hovedsponsor, som skulle have polstret klubkassen med omkring 300.000 kroner.

- Vi har fået rigtig mange tilkendegivelser, men det er klart, at coronakrisen kombineret med, at nogen nok gerne lige vil se os lidt an, har betydet, at vi nok ikke får en på plads før efter jul, siger Bjarne Jakobsen, som er direktør i Holstebro Håndbold.

Han understreger, at økonomien ikke er en kilde til uro, og at de er godt med på grund af en solid opbakning fra det lokale erhvervsliv.

- Vi kan godt leve uden en hovedsponsor, men det kan være med, til at vi når i mål med det budget vi har lagt, og at vi er i stand til at bygge på i de kommende sæsoner, siger Bjarne Jakobsen.

Annonce

Ambitiøst mål

For at kompensere for den manglende hovedsponsor søsatte Holstebro Håndbold i slutningen af august en indsamling, som skulle være med til at polstre pengekassen.


Vi har overvejet meget, om det er det rigtige at starte en indsamling i disse tider, hvor mange nok er påvirket af coronavirus.

Bjarne Jakobsen, direktør i Holstebro Håndbold


Her var målet at indsamle 300.000 kroner, og de første 14 dage er der indsamlet 23.850 kroner.

- Vi har taget udgangspunkt i nogle andre klubber (Silkeborg-Voel samlede over 300.000 kroner ind, red) men det kan godt være, at vi har skudt helt forbi og været alt for optimistiske, siger Bjarne Jakobsen, som håber at holdet kan nå 100.000 kroner, inden indsamlingen bliver lukket ned om et par uger.

Han er taknemlig over ethvert bidrag og over, at folk har lyst til at støtte op, som 27 bidragsydere har gjort indtil videre.

- Vi har overvejet meget, om det er det rigtige at starte en indsamling i disse tider, hvor mange nok er påvirket af coronavirus. Vi bestemte os for, at tingene var åbnet lidt mere op nu, og at det nok var det mest rigtige tidspunkt, siger Bjarne Jakobsen.

Det er ikke kun en indsamling, som holdet har sat i søen for at få budgettet til at nå helt sammen.

Også Johnny Jensen, som står for holdets marketing og er seniorsergent, har lavet et foredrag om den kontroversielle militære "Operation Bøllebank", som han også har skrevet en bog om.

Her går entréindtægterne ubeskåret til holdet, hvis næste opgave er en særdeles vigtig udebanekamp mod Ajax onsdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce