Annonce
Holstebro

21-årige Benjamin har åbnet sin egen webshop: Det kunne jeg gøre bedre

Benjamin Kloster har på tre måneder fået sin egen webshop til at køre. - Det er fedt at kunne blive bedre og lave masser af fejl, siger han. Foto: Magnus Storgaard Sørensen.
Benjamin Kloster er ikke bange for et nej. Heldigvis har han ikke fået et endnu, når han har ringet til efterskoler og tilbudt at levere knæbeskyttere til volleyball.

Skjern: Det er kun tre måneder siden, at Benjamin Kloster fik idéen til sin webshop. Men allerede nu har han fået lavet indkøbsaftaler med 10 efterskoler og fem volleyballklubber.

Hans strategi har været at ringe til efterskolerne for at høre, hvad der var vigtigt for dem, når de skulle købe nyt udstyr. Samtidig tilbød han at levere knæbeskyttere til efterskolens volleyballhold, hvis de skulle til DM.

- Jeg tror seriøst ikke, jeg har fået et nej endnu, når jeg har spurgt, om jeg skulle levere knæbeskyttere. Jeg er meget opsøgende i mit salg, og jeg har det sådan, at man får jo et nej, hvis man ikke ringer. Så man kan lige så godt ringe og spørge, siger 21-årige Benjamin Kloster.

- Det er det, Vestjylland kan. Der er en tendens til at handle lokalt og til at hjælpe hinanden, siger han.

Annonce

Benjamin Kloster, der oprindeligt er fra Holstebro, har selv spillet volleyball i syv år.

- Hovedårsagen til, at jeg startede webshoppen, er, at jeg er virkelig vild med volley. Det er den fedeste sport i hele verden. Og jeg tror ikke, der er særligt mange, der bliver iværksættere, fordi de brænder for at indberette moms, griner han.

- Men det er fedt at få fingrene i det. Få lov til at lave en masse fejl og løse nogle problemer. Det er fedt at udvikle sig og blive bedre på den måde, siger han.

Benjamin Kloster flyttede til Ringkøbing, da han startede på Det Kristne Gymnasium. Herefter fik han ansættelse på Sønder Bork Efterskole i et år, og det seneste år har han været fastansat på Ølgod Kristne Friskole.

Det var i forbindelse med jobbet i Ølgod, at han flyttede til Skjern.

- Jeg flyttede til Ringkøbing-Skjern Kommune, og nu vil jeg ikke herfra igen, griner han.

Det hele startede med, at Benjamin Kloster skulle have nogle nye knæbeskyttere.

- Man skal i hvert fald til Aarhus - hvis man overhovedet kan få det i Aarhus. Så jeg surfede lidt på nettet, men jeg fik en følelse af, at det kan jeg gøre bedre. Og hvis ingen andre har gjort det på den måde, så gør jeg det selv, siger han.

Webshoppen hedder - naturligvis - vildmedvolley.dk. Lige nu befinder hele lageret sig i Benjamin Klosters og hans bedste kammerats stue.

- Han er nok nogen gange lidt træt af, at det flyder med volleyballs, griner han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer For abonnenter

SSP om ny indsats: - Man er så provokerende i sin adfærd, at det er fuldstændig ligegyldigt, om det er politiet, der kommer, eller ej

112

To sigtelser på én kørsel

Leder For abonnenter

Prisen for teknologivirksomhedernes indtog

Jysk Fynske Medier, som også står bag udgivelsen af denne avis, offentliggør i dag, at koncernen lukker ugeavisen "Vinderup Avis". Lukningen sker som en direkte konsekvens af et faldende annoncemarked, som i flere år været med til at underminere grundlaget for at drive lokal, annoncefinansieret avis. Det er rigtig ærgerligt for lokalsamfundet, når der ikke længere er plads til avisen. Ligesom det er ærgerligt, når isenkræmmeren, bageren eller posthuset lukker på grund af for lav omsætning. Der er ikke noget positivt at sige om lukningen af avisen, som har sine rødder langt tilbage i 1900-tallet. Men for avislæsere og vogtere af det lokale demokrati og den lokale sammenhængskraft er Vinderup heldigvis stadig godt hjulpet. Vinderup ligger lige i smørhullet, hvor to medievirksomheder fortsat driver deres aviser. Dagbladet Holstebro udkommer selvsagt i området, ligesom Skive Folkeblad også interesserer sig for den del af Holstebro Kommune. Desuden kommer de to store ugeaviser Holstebro Onsdag og Skive Folkeblads "Midt på ugen" i området. Så vi kan godt pakke det værste sortsyn på nærdemokratiets vegne lidt til side. Men udviklingen vidner om, at der er sket et skred. Når annonceomsætningen flytter til det digitale område, flytter langt størstedelen desværre også ud af landet. I 2018 stod Google og Facebook alene for 61 procent af den digitale, danske annonceomsætning. Og modsat omsætningen i danske medievirksomheder, bruger Google og Facebook ikke deres penge til at skabe indhold, som styrker demokrati og sammenhængskraft i lokalområdet. Derfor har vi set en massiv konsolidering på ugeavismarkedet gennem flere år. I større byer, hvor der før var flere selvstændige aviser, er der kun en tilbage, og de mindste har det svært. Vinderup Avis udkommer for sidste gang om en uge, men Vinderup er stadig en vigtig del af Holstebro Kommune og en helt selvfølgelig del af dette dagblads dækningsområde.

Annonce