Annonce
112

21-årig varetægtsfængslet efter vold på diskotek

En ung mand fra Struer på 21-år er varetægtsfængslet frem til 15. november efter en voldsepisode på diskotek East End i Holstebro. Arkivfoto: Scanapix
En 21-årig mand fra Struer blev lørdag formiddag fremstillet i grundlovsforhør efter en voldsepisode på diskotek East End i Holstebro natten til fredag.

Holstebro: Tidligt fredag morgen den 18. oktober klokken 4.52 blev politiet tilkaldt til diskotek East End i Østergade i Holstebro.

Der var tale om en voldsepisode. Lørdag formiddag blev en 21-årig mand fra Struer fremstillet i grundlovsforhør i Holstebro.

Han er sigtet efter den grove voldsparagraf (245), og han er nu blevet varetægtsfængslet frem til 15. november, oplyser advokaturchef ved anklagemyndigheden i Midt- og Vestjyllands Politi, Mette Møller. Der indledes nu en nærmere efterforskning af episoden fra tidligt fredag morgen.

Den 21-årige mand fra Struer nægtede sig skyldig, og han kærede efterfølgende fængslingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

For dyrt at spare her

I Struer Kommune tager det 12 måneder, inden PPR får lagt en plan for, hvordan et barn med udfordringer skal hjælpes. Det er en tidshorisont, både politikere og embedsfolk erkender er alt for lang tid, og det arbejdes nu at få denne lange behandlingstid sat ned. I søndagsavisen kunne vi læse, at i nabokommunerne er det lykkedes at få sagsbehandlingstiden sat ned i forhold til tidligere. i Holstebro Kommune er den på et halvt år, mens man med en midlertidig opnormering i Lemvig Kommune er nået ned på fire måneder. Begge steder er ønsket og ambitionen også, at sagsbehandlingen kommer meget længere ned. Det er heller ikke godt, at der skal gå mange måneder, inden der bliver lagt den plan, som et barn og dermed familien skal hjælpes med. Naturligvis er det ikke inden for økonomiske muligheder at have et dyrt beredskab, der bare sidder og venter, så der kan laves en plan i samme øjeblik, der opstår problemer - selv om det jo ville være perfekt. Men det kan ikke nytte, at der skal gå så mange måneder. Det er i det fleste tilfælde meget afgørende, at der bliver sat hurtigt ind, når der er problemer, da de ellers bare vokser sig større. Det er en ond cirkel, da der så skal sættes ind med meget dyrere tiltag, og så ruller den dårlige økonomi, der er med til at øge tidshorisonten, fordi kassen løber tør - eller man vælger nogle billige løsninger, som så alligevel ikke hjælper. De lange sagsbehandlingstider er i første omgang et problem for børnene og familierne. Men det er også et problem for medarbejderne, der er under stadig stress, fordi de selvfølgelig godt kan se, at der burde sættes ind hurtigere, men at de på grund af mængden af sager ikke har en chance for at følge med. Der bliver flere og flere sager for PPR, og det kan man så tage en selvstændig diskussion af, hvorfor det sker. Men det sker, så derfor er kommunerne nødt til at lave en prioritering, så man kan følge med stakken af sager, da de menneskelige omkostninger ellers bliver for store - på begge sider af skrivebordet. Og ja, de penge skal findes ved at spare et andet sted. Men det er for dyrt at spare her, da det på sigt giver nogle langt større udgifter - økonomisk og menneskeligt, hvis man ikke hjælper børn i tide.

Kultur

Rapper er topnavn til Haze

112

Rådyr gik tre kilometer med brækkede ben

Annonce