Annonce
Holstebro

2000 p-pladser til 8000 gæster: Vi er fortrøstningsfulde

- Folk, der kommer alle andre steder fra end Holstebro, vil godt gå langt og parkerer jo også langs gader og veje, siger Anders Jørgensen, direktør for Musikteatret Holstebro, inden aftenens Sting-koncert. Arkivfoto: Scanpix
I aften skal Holstebro stå sin prøve som koncertarrangør. De godt 8000 gæster skal selv finde ud og ind - og et sted at parkere. Politiet holder vejret og håber på et voksent og modent publikum.
Annonce

Holstebro: Selv om to ud tre af de knap 8000 koncertgæster til aftnens Sting-koncert kommer mere end 35 kilometer væk fra Holstebro, er der ikke etableret ekstra parkering eller indsat shuttle busser.

- Vores vurdering er, at der er nok offentlige parkeringspladser i midtbyen. Så vi er fortrøstningsfulde, også fordi Musikteatret har været rigtig gode og sendt en mail ud med en parkeringshenvisning til alle, der har købt billet. Og har vi fået henvendelser, har vi sendt et link vores interaktive parkeringskort, fortæller driftsinspektør Lene Husted, Holstebro Kommune.

Heller ikke Musikteatrets direktør Anders Jørgensen, forventer kaos.

- Folk, der kommer alle andre steder fra end Holstebro, vil godt gå langt og parkerer jo også langs gader og veje. Det kan jeg se, når jeg selv er rundt til koncerter, siger Anders Jørgensen.

Hos Midt- og Vestjyllands Politi, erkender lederen af planlægningsafdelingen, Henrik Glintborg, at han ser frem mod premieren med "tilbageholdt åndedræt".

- Vi er da lidt spændte på, hvorledes det kommer til at forløbe, for det er første gang, at så mange mennesker skal ind til en koncert i Holstebro. Men det er jo et voksent og modent publium, så vi forventer, at trafikken glider nogenlunde fornuftigt, siger Henrik Glintborg.

Ifølge det interaktive parkeringskort, som kommunen og Musikteatret har henvist koncertgængerne til, er der samlet set 1967 parkeringspladser i Holstebro by. På sin hjemmeside oplyser kommunen dog, at der findes cirka 3000 parkeringspladser i city.

Annonce
Annonce
TTH Holstebro Herrer

TTH besejrede Mors-Thy i tredje test

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce