Annonce
Danmark

19-årig forbrændt på værtshus i Kolding efter ulykke med håndsprit: Værtshus fjerner stearinlys fra bordene

Familien har givet JydskeVestkysten tilladelse til at bringe billedet af datteren, hvis ansigt er fuldstændig pakket ind efter ulykken. Privatfoto
- Det, der skulle have været en hyggelig tur, endte som et mareridt, lyder det fra pigens mor. Værtshuset, hvor ulykken skete, ønsker dog ikke at udtale sig. JV har ved selvsyn konstateret, at værtshuset har fjernet stearinlysene fra bordene.

Kolding: En 19-årig kvinde er alvorligt medtaget efter en forbrændingsulykke på et værtshus i Kolding fredag.

Kvindens mor, Birgitte Bendtsen, fortæller i et opslag på Facebook, at der pludselig skete en eksplosion, fordi den håndsprit, der stod på bordet, reagerede på et stearinlys, som også var på bordet.

- Det, der skulle have været en hyggelig tur, endte som et mareridt. En spritten hænder i nærheden af et stearinlys endte med en lille eksplosion (virkede det som om), antændelse af min datters hår og forbrændinger af ansigt og arm, skriver Birgitte Bendtsen på Facebook.

Annonce

Siden er opslaget blevet delt over 8000 gange på det sociale medie, og Birgitte Bendtsen har udtalt sig til både BT og Se og Hør. Familien oplyser til JydskeVestkysten, at de er overraskede over den opmærksomhed, opslaget har fået, og de ønsker derfor ikke at udtale sig yderligere.

JydskeVestkysten har været i kontakt med indehaveren af værtshuset, hvor ulykken skete, men værtshuset ønsker ikke at udtale sig. JV har dog været på stedet, hvor det kunne konstateres, at der ikke længere er stearinlys på bordene.

Advarsel

Den lille eksplosion skete ifølge Birgitte Bendtsen, da kæresten åbnede den lille flaske med håndsprit.

I facebookopslaget skriver Birgitte Bendtsen, at hendes datter er indlagt på Odense Universitetshospital og er fuldstændig indbundet.

- Hun kan kun spise flydende kost gennem sugerør og med forbindinger, der skal skiftes jævnligt, skriver Birgitte Bendtsen.

- Kæresten, som blot åbnede den lille dispenser ved at trykke låget op, har slet ikke kunne sove den efterfølgende nat. Han var så chokeret efter at have set min datteres forbrændinger i ansigtet. Han fortalte, at huden nærmest var skrællet af, siger Birgitte Bendtsen til Se og Hør.

Til BT forklarer Birgitte Bendtsen, at hun delte historien og billedet af sin datter for at advare folk.

- Folk skal være opmærksomme på, at der ikke skal være åben ild og håndsprit tæt på hinanden, for det kan virkelig gå galt, og det kunne også være endt meget værre for min datter. Og jeg tror ikke, at alle ved det, siger hun til avisen.

Annonce
Annonce
Holstebro

Baby-butik flytter

Annonce