Annonce
Kultur

18b i Harboøre er nomineret til Gaffa-pris: - Det er helt vildt

18b i Harboøre er nu blandt de nominerede til Årets Gaffa-Pris i kategorien Årets danske live-initiativ. Det er sommer-initiativet "18b går ud", der har udløst nomineringen. Arkivfoto
Annonce

Harboøre: ... Og de nominerede er...

Musikmagasinet Gaffa har fundet de nominerede til årets Gaffa-Priser i lang række musikkategorier, og det er lokalt islæt i en af kategorierne.

18b i Harboøre er blandt de fem nominerede i kategorien Årets danske live-initiativ - det lokale spillested var indstillet for sommer-initiativet "18b går ud".

De fire andre nominerede i kategorien er Coronakoncerter.dk, De Grimmeste Aftener, Brabrand, Grønnere Grøn og P-scenen, Aarhus.

Der var i alt 19 indstillede kandidater i kategorien. Høloftet på Thyholm var også blandt kandidaterne. Læserne kunne herefter stemme på deres favoritter, og de fem med flest stemmer i de enkelte kategorier er blevet de nominerede. 23.000 læsere har stemt, hvilket er rekord.

Gaffa uddeler priserne ved et tv-show torsdag den 4. marts. Vinderne i de enkelte kategorier er dem med flest stemmer.

- Det er helt vildt, at vi er blevet blandt de nominerede. Det havde vi bestemt ikke forventet. Det er dejligt, og vi betragter det som en anerkendelse af det initiativ, vi har taget, siger indehaveren af 18b, Helle Langer.

Hun tror dog ikke, at chancen for at komme helt til tops og vinde prisen er særlig stor, fordi 18b er oppe mod initiativer med rigtig mange tilhørere.

18b havde i alt seks koncerter i sommer-konceptet "18b går ud". Helle Langer har i øvrigt besluttet, at der også bliver en udgave af "18b går ud" i den kommende sommer. Her er hun i øjeblikket ved at lægge sidste hånd på programmet.

Og så er hun også ved at flytte den næste koncert i 18b. Det skulle have været med Steffen Brandt fredag den 5. marts. Nu bliver det i stedet en anden dag, at TV2-forsangeren kommer til Harboøre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Højst 20 kilometer til en test og særlige planer for skolerne: Her er den omfattende testplan for genåbning

Danmark

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce