Annonce
Udland

21 personer kvæstet under eksplosion på amerikansk krigsskib

Bing Guan/Reuters
Brandmænd kæmpede søndag med en voldsom brand på "USS Bonhomme Richard", der ligger til kaj i San Diego.

21 personer er søndag kommet til skade under en eksplosion og brand på det amerikanske militærskib "USS Bonhomme Richard", der ligger til kaj i San Diego i det sydlige Californien.

Det skriver det lokale medie San Diego Union-Tribune.

Brandfolk blev tilkaldt til en større brand på skibet klokken ni søndag morgen lokal tid.

De 21 tilskadekomne tæller 17 sømænd og fire civile.

De blev alle bragt til lokale hospitaler med mindre kvæstelser. Det oplyser Brian O'Rourke, talsmand for det amerikanske militær, til San Diego Union-Tribune.

Flere brandfolk fik ifølge nyhedsbureauet AFP forbrændinger og røgforgiftning under slukningsarbejdet.

Ifølge det lokale brandvæsen brød branden ud i forbindelse med en eksplosion på skibet.

Det er fortsat uvist, hvad der har forårsaget eksplosionen, men der var renovationsarbejde i gang på det 255 meter lange fartøj, da branden opstod.

De lokale myndigheder opfordrede søndag eftermiddag lokal tid borgere i området til at holde sig indenfor, fordi røgen fra branden kan være sundhedsskadelig.

Colin Stowell, der er chef for brandvæsenet i San Diego, oplyser over for CNN, at det kan tage flere dage, før branden på skibet er slukket.

For at forhindre flere brande i at bryde ud måtte to andre militærskibe i løbet af dagen flyttes, da de lå fortøjet tæt på "USS Bonhomme Richard".

En talsmand for den amerikanske flåde oplyser ifølge AFP, at omkring 160 sømænd og officerer var om bord på skibet, da branden brød ud.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer For abonnenter

Kristian efterlod sig millionformue efter langt og nøjsomt liv - nu får plejehjemmets venner de sidste 720.000 kroner af arven

Holstebro

Se video: Sygeplejersker på gaden for at forklare sig - derfor strejker vi nu

Annonce