Annonce
Struer

18-årig løb fra politiet - de fandt ham på et toilet

Politiet sigter en 18-årig mand fra Vinderup for overtrædelse af våbenloven, efter at han torsdag aften smed en dolk, en peberspray og en trykluftdreven pistol fra sig under flugten fra en patrulje i Struers midtby. Arkivfoto
Annonce

Struer: Der var løbetræning på dagsordenen, da en patrulje torsdag aften ved 20.30-tiden ville standse en 18-årig mand fra Vinderup på Enggade.

Den unge mand havde ikke til sinds at tale med betjentene og tog derfor flugten. Efter et længere forfølgelsesløb blev den 18-årige fundet på et herretoilet på gågaden.

Betjentene tilkaldte efterfølgende en hundepatrulje, der fulgte den unge mands løberute gennem byen. Hundenæser og betjentene fandt i fællesskab en dolk, en peberspray og en trykluftsdreven pistol langs ruten.

Den 18-årige erkendte efterfølgende at have smidt tingene fra sig under flugten og er nu sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Arbejdsløs journalist

Sport For abonnenter

Syv ting skal fikses, før Holstebro Idrætspark er klar til divisionsfodbold: Formand håber, det giver anledning til at fikse endnu flere

Annonce