Annonce
Navne

15 år hos Westpack: Voksede op med smykkeæskerne

Traditionen tro var alle kollegaerne samlet, da Hanne Thestrup fik overrakt blomster i dagens anledning. PR foto

Holstebro: Shipping Assistant Hanne Thestrup fra Holstebro har fejret 15-års jubilæum ved Westpack.

Da hun i 2004 søgte job hos Westpack, kom hun med et større produktkendskab end de fleste:

- Mine forældre havde en urmager/guld- og sølvforretning i Hurup. Jeg husker, hvordan jeg som helt lille var med oppe på loftet, hvor vi opbevarede emballage i de brune kasser med Westpack skrevet henover siden.

Senere fik hun fingre i indholdet af disse kasser:

- Fredag aften havde butikken åbent til kl. 20. Min søster og jeg smuttede derned efter skole og legede i baglokalet. Når tiden indimellem blev lidt lang, kom mine forældre med en stak Plano 1000 kartonæsker, som vi kunne folde, eller en rulle juvelervat, som vi klippede i passende stykker; begge dele til brug i butikken den kommende uge.

I dag finder Hanne smykkeæsker, juvelervat og meget mere til kunder over hele verden. Hun fortæller om sin vej i Westpack:

- Jeg søgte egentlig ind i forsendelsen, men blev tilbudt job som trykoperatør. Det var rigtig fint, men da en kollega et år senere stoppede i forsendelsen, blev jeg tilbudt hendes stilling.

Hanne Thestrup arbejder fortsat i forsendelsen, dog har hun skiftet fokusområde fra primært at pakke til i dag hovedsageligt at plukke varer.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce