Annonce
Holstebro

14 fik bøder for at være til garage-fest i Skave: 20 andre stak af i Holstebro

- Den 28-årige mand, som er ejer af lokalerne, er blevet sigtet for at have arrangeret en fest. De 13 øvrige deltagere er blevet sigtet for at have overtrådt forsamlingsforbuddet, siger Knud Lauridsen fra lokalpolitiet i Holstebro. Foto: Axel Schütt
Deltagerne hævder, at festen foregik i privat beboelse. - Det bliver op til juristerne at afgøre, siger politiet.

Skave/Holstebro: Lysten til fest og samvær var så stor, at 14 personer lørdag aften havde samlet sig i det, som politiet beskriver som en "garage-lignende" bygning  på Viborgvej i Skave.

Her holdt de fest i lokalet, der var indrettet med både bar og pool-bord.

- Den 28-årige mand, som er ejer af lokalerne, er blevet sigtet for at have arrangeret en fest. De 13 øvrige deltagere er blevet sigtet for at have overtrådt forsamlingsforbuddet, siger Knud Lauridsen fra lokalpolitiet i Holstebro.

Han fortæller, at deltagerne alle mener, at de deltog i en fest i en privat beboelse, der dermed ikke er omfattet af forsamlingsforbuddet:

- Udgangspunktet er, at lokalerne, hvor festen foregik, ikke er at betegnet som beboelse. Men det bliver nu i sidste ende op til juristerne at afgøre, siger Knud Lauridsen.

Deltagerne i festen var mellem 23 og 31 år, og det var både mænd og kvinder, som deltog.

- Vi er flere gange blevet gjort opmærksomme på bygningen. Men når vi har været derude tidligere, har der ikke været noget at komme efter, fortæller Knud Lauridsen.

Annonce

Stak af i alle retninger

Også i Holstebro havde en gruppe unge mennesker problemer med at forstå, at man maksimalt må være fem personer samlet i disse tider.

Klokken 21:37 blev politiet kaldt ud til Vestergade ved Netto, hvor 20 personer, ifølge anmeldelsen, var forsamlet.

- Da patruljen kommer frem, begynder gruppen at løbe til alle sider, fortæller Knud Lauridsen.

Hvorfor personerne var forsamlet, ved politiet ikke.

- Generelt set opfører folk sig meget pænt. Helt overordnet synes jeg ikke, at vi har været ret plaget af personer, der ikke kan overholde forsamlingsforbuddet, siger Knud Lauridsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce