Annonce
Holstebro

14-årige Sebastian er med i nyt talentprogram: Er han god nok, vil et spejl blive til et publikum

Sebastian Tviis Jeppesen danser hver dag, og han er allerede en del af en talentgruppe, som øver i Aarhus. Til august - og måske længere frem - bliver han del af en ny talentgruppe: Et nyt danseprogram på TV. Privatfoto
I det, der kaldes "en fræk lillesøster til Vild med dans", vil et nyt talentprogram finde Danmarks bedste danser. 14-årige Sebastian Tviis Jeppesen er blandt deltagerne.

Sørvad: Konceptet skulle være nogenlunde som følger:

Du lukkes ind i et rum, hvor du får et par minutter til at vise, hvad du dur til. Hvad du ved, men ikke kan se, er, at der sidder omkring 500 publikummer på den anden side af det spejl, du gør dit bedste foran. De vurderer nøje din indsats og er tre ud af fire af dem tilfredse, så åbner spejlet, og du kan se publikum.

Sådan en optræden kræver sin mand/kvinde. Eller i dette tilfælde dreng.

Annonce

14-årige Sebastian Tviis Jeppesen deltager i TV2's nye danseshow, "Den Vildeste Danser".

Danmarks Vildeste Danser

TV 2s nye danseprogram, 'Den vildeste danser', får premiere fredag 7. august.

I programmet er de tre dansekaptajner Mille Gori, Silas Holst og Sonny Fredie Pedersen på jagt efter talentfulde dansere. I de første fire programmer, der blev optaget før coronakrisen, er der auditions. Publikum bestemmer, hvilke dansere der går videre til udvælgelsen, og i udvælgelsen skal de tre dansekaptajner beslutte sig for, hvilke tre dansere/par/grupper de hver især vil have med til liveshows.

Christopher Læssø og Christiane Schaumburg-Müller er værter.

Der bliver fire liveshows i alt, hvor sidste show, fredag 25. september, er finaleshowet. Vinderen kan se frem til 100.000 kroner og en optræden i 'Vild med dans'.

Kilde:  TV 2

- Altid, svarer han selv til spørgsmålet om, hvor længe han har danset.

Han begyndte under organiserede former som seks-årig, og for tre år siden blev han mere seriøs. Sidste år udløste det et dansk mesterskab i hiphop. Sølv til både EM og VM for hold er det også blevet til.

Headhuntet

Sebastian Tviis Jeppesen køres nu fra hjemmet i Sørvad til træning i Aarhus flere gange om ugen, og sidste år ringede det nye TV-program pludselig med en opfordring til, at den unge hip-hop/house-danser deltog.

Den Vildeste Danser er udviklet af den engelske tv-mand Simon Cowell, som også står bag Got Talent og X Factor. Privatfoto

Ud fra videomaterialer er dansere fra diverse stilarter udvalgt til programmet. Sebastian er iblandt, og hans videre færd må man selv se på tv-skærmen, når udsendelse nummer to vises den 14. august.

- Jeg har svært ved selv at sige, om jeg er god, men niveauet er i hvert fald godt nok til et dansk mesterskab, lyder det beskedent.

Det er lettere at fortælle om interessen for særligt hiphop og house-dans:

- Musikken taler meget til mig. Den giver mig lyst til at bevæge mig, og så føler jeg, at jeg kan udtrykke mig gennem den musikgenre. Det giver bare en vis glæde hos mig og forhåbentlig også hos dem, der ser på.

Annonce

Fransk træner

Det kræver øvelse pludselig at skulle stå foran et TV-kamera og et publikum, der ikke vidste, hvad de skulle til at se.

Sebastian Tviis Jeppesens franske træner Charlie Luccini var der for at støtte.

Privatfoto

- Det var en speciel, men god oplevelse. Jeg var meget nervøs, men heldigvis havde jeg også en vis afslappethed, der gjorde, at jeg kunne nyde øjeblikket. Det er en god følelse at danse, når det endelig er muligt at vise noget, man har arbejdet rigtigt hårdt for, siger Sebastian.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer

47-årig familiefar omkom i redningsforsøg - forsøgte at svømme ud til to børn i en gummibåd

Holstebro

Se video: Sygeplejersker på gaden for at forklare sig - derfor strejker vi nu

Annonce