Annonce
Kultur

Haze over Haarum: 11 lokale er klar til festival

Ole & Elo skal igen i år spille på festivalen Haze Over Haarum. Arkivfoto: Morten Stricker
Haze Over Haarum offentliggør navne til sommerens festival
Annonce

Harboøre: Der er de navne, der nærmest er synonyme med musikfestivalen Haze Over Haarum. Og så er der også lavet plads til nye navne, som skal spille på den lille amatørscene, Skovscenen, ved årets festival.

Festivalen har netop offentliggjort de 11 bands med rødder i lokalområdet, der skal spille på den lille scene. Blandt de velkendte er Ole&Elo, der som altid åbner festivalens sidstedag med en koncert lørdag formiddag.

De bliver suppleret med Thyborøn-bandsene Tørfisk og The Grandfætters, som også har spillet flere gange på festivalen. Det samme har bandet 10i, som har den tidligere festivalformand Bjarne Jakobsgaard med på scenen.

Men der er også blevet plads til Aarhus-bandet Turqouise Sun, hvor alle bandmedlemmer stammer fra Lemvigområdet. Bandet spiller det, de selv kalder retrorock tilsat synthesizere, og de havde med nummeret Like Others Like You succes på DR-radiokanalen P6Beat i sommer. Bandet er også nomineret til tre Gaffapriser for årets danske band, nye danske navn og bedste danske rockudgivelse.

Play It Safe, Michno Allstars, Anker&Stjernerne samt Skipper Band er nogle af de etablerede lokale bands, der skal optræde og de bliver suppleret af nye, lokale navne som B4 og Pops.

De lokale bands supplerer hovednavnene på årets festival, som er Nik&Jay, L.O.C., Jung, Martin Jensen, Malurt samt Medina.

Forberedelserne til årets festival er godt i gang, og festivalformand Hanne Noermark er godt tilfreds med billetsalget.

- Lige nu har vi solgt omkring ni procent flere billetter end vi havde på samme tidspunkt sidste år. Så vi er forventningsfulde og positive, siger hun.

Årets Haze Over Haarum løber af stablen 11.- 13. juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Skal minkavl forbydes i Danmark?

Danmark

Frank Jensen: - Man kan opfatte, at min glæde bliver for overvældende

Struer

Harmonikasammenstød spærrede vej

Annonce