Annonce
HB

10. sejr i træk: HB spolerede jubilæumsfest i de sidste minutter

Rasmus Aagaard og resten af HB-holdet fortsatte den imponerende stime med to sene scoringer mod FC Djursland. Foto: Johan Gadegaard
Holstebro Boldklub fortsætter den imponerende sejrsstime. Lørdag eftermiddag fik holdet sin 10. sejr i træk, men det så længe ud til, at sejrsstimen blev afbrudt.

Grenaa: Lørdagens tal var 10.

Holstebro Boldklub kunne få sin tiende sejr i træk, lørdagens modstanderhold fra FC Djursland brugte kampen på at fejre sit 10 års jubilæum, 10 var antallet af spillere Djursland var i store dele af kampen, da de fik en spiller smidt ud efter 37 minutters spil, som hægtede en helt fri Mads Agger bagfra. 10 var samtidig det antal mål, HB kunne have lavet, hvis de havde scoret på deres chancer.

I første halvleg var det svært at kende det HB-hold, som har spillet med maksimal energi, udstråling og tempo i de seneste måneder. Tacklingerne havde ingen saft og kraft, afleveringerne var upræcise og i duellerne sad HB-spillerne ikke tæt nok på.

- Første halvleg lignede noget ugideligt noget. Det var forfærdeligt at se på, og man sad og tænkte, at det var ærgerligt, at vi endelig skulle tabe, og det så blev på den måde, siger cheftræner Kim Kristensen, som gav holdet lidt af en opsang i pausen.

Annonce

Kampen i tal

FC Djursland - Holstebro Boldklub 1-2 (1-0)

Danmarksserien, fodbold

Mål: 1-0 Nicolaj Jarsmer (26.), 1-1 Mads Agger (84.), 1-2 Nicklas Lauridsen (87.).

Advarsler: FC Djursland 0, HB 1.

Udvisninger: Rasmus Brasch, FC Djursland (38.).

Chance-buffet

Det var længe et tema, at holdet skulle tabe lørdagens kamp. Bolden ville bare ikke ind.

HB vadede i chancer i 2. halvleg, og dagens værter gav de lokale drenge en buffet af chancer. Om det var i anledning af jubilæumsfesten vides ikke, men det var først, da festen var ved at være slut, at HB besluttede sig for at sige ja tak.

- Jeg blev meget frustreret over, at bolden bare ikke ville ind. Jeg havde nogle store chancer, og jeg sparkede blandt andet en på stolpen, og man nåede lige at tænke, at det var en af de dage, hvor den bare ikke krydser stregen, siger Sebastian Lau Nielsen.

Efter 84 minutter kom den første forløsning dog, da Mads Agger udnyttede et straffespark, som blev dømt mod Andreas Kock. Målmanden havde ellers hånden på, men den sneg sig ind.

Tre minutter før tid var det indskiftede Nicklas Lauridsen, som blev spillet fri og gjorde det til 1-2. Dermed udbyggede HB stimen til ti sejre.

- Jeg har aldrig prøvet en stime lignende den her. Det er et stort cadeau til drengene, også når man tænker på, at vi måtte undvære nogle spillere til kampen, men stadig fik sejren, siger Kim Kristensen, som måtte undvære karantæneramte Emil Zetterquist og skadesramte Per Lauge.

Andreas Kiilerich måtte udgå med en ankelskade, men han forventer at spille, når HB den 15. juni runder sæsonen af mod Vatanspor på hjemmebane og kan sikre sig den 11. sejr i træk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Spilfirma i gang efter konkurs

Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Lemvig

Søren V. Jensen overtager murer-firma

Annonce