Annonce
Navne

Øllets Dag blev fejret med manér

Den Regionale Ølpris gik til Kristian Andersen fra Event Solutions. Han fik overrakt prisen, da der var walk-in ølsmagning på Store Torv i Holstebro. Privatfoto
Annonce

Holstebro: Danske Ølentusiaster i Holstebro fejrede igen i år "Øllets Dag" første lørdag i september. I år stod de med en bod på Store Torv med walk-in ølsmagning for nysgerrige og tørstige sjæle i alle aldre. Der var både surt, sort, bittert, sødt, hjemmebrygget og alskens andre slags øl på menuen.

I år kunne lokalafdelingen for første gang uddele "Den Regionale Ølpris" til et lokalt initiativ.

Lokalformand Thorbjørn Jacobsen fortæller om modtageren af prisen: - Kristian Andersen fra Event Solutions stod bag "Holstebro Ølfestival 2018". Dette er regionens første større ølfestival, og Kristian Andersen formåede i samarbejde med 25 bryggerier og 20 andre samarbejdspartnere at samle cirka 1.500 gæster fra nær og fjern. Med stor flid, dygtighed og kompetente samarbejdspartnere samt en masse frivillige lykkedes det at afvikle festivalen første gang med stor succes. Aldrig har der været så meget spændende øl på én gang i Holstebro. Med denne flyvende start er det vores håb i regionen, at dette arrangement vil blive en tradition, som kan samle ølglade mennesker og være med til at bane vejen for udbredelsen af det gode øl herude mod vest. På dette grundlag indstilles Kristian Andersen til den regionale ølpris for hans store bidrag på den lokale ølscene.

Annonce

Drikker gravøl

Med prisen fulgte også en check på 2.500 kroner som belønning for det gode initiativ. Overrækkelse af prisen skete på "Øllets Dag" med tilstedeværelse af regionsformand Allan Jensen, lokalnæstformand Brian Holgersen, lokalformand Thorbjørn Jacobsen og selvfølgelig modtageren selv.

Den samme uge, som "Øllets Dag" havde den lokale afdeling arrangeret en ølsmagning med bryggeriet Indslev/Ugly Duck fra Fyn. Denne måtte desværre aflyses, da bryggeriet efter 12 års virke blev begæret konkurs dagen før smagningen.

Den uheldige hændelse betød, at smagningen måtte udsættes, men da øllet nu er kommet hjem, vil de lokale entusiaster afholde smagningen tirsdag 25. september for foreningens medlemmer - om end smagningen desværre må siges at være en slags gravølssmagning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Ekstra julegave som tak for indsatsen

Annonce