Annonce
Kultur

Øl- og vin-festivaler rykker ud af Slagteriet

- Vi håber på 1500 gæster, da det er den maksimale kapacitet, lyder det fra Holstebro Events. Foto: Holstebro Events
Såvel niveau som ambitioner bliver løftet med flytning, mener arrangør.
Annonce

Holstebro: Øl- og vin-festivalen kommer igen næste år. Det sker bare i nye rammer.

- Der er gang i en ombygning på Slagteriet, som gør, at det vil blive besværligt for os at kunne være der. Det er vist noget med, at trappen til førstesalen skal laves om, og cement skal rives op. Men det er overhovedet ikke et definitivt farvel til Slagteriet, siger arrangørerne Kristian Andersen og Kenneth Jeyaratnam fra Holstebro Events.

Det er tredje gang, når øl-festivalen den 4. april næste år finder sted, mens det er anden gang, vin-festivalen den 22. februar er i byen.

Det er dog første gang, Musikteatret Holstebro bliver hjemstedet for de to begivenheder.

- Der har været meget snak om, at byens aktører ikke kan finde ud af at arbejde sammen, og derfor er det så rart, at vi fik denne invitation af direktør Anders Jørgensen og administrationschef Lone Abildtrup. Flytningen til Musikteatret kommer til at løfte niveauet; alene i noget så simpelt at vi får varme på, men også udseendemæssigt, selvom vi godt kan lide det rå og rustikke look, Slagteriet har. Dertil kommer, at Musikteatret har en kæmpe kundegruppe, som gør det muligt at nå ud til endnu flere potentielle gæster, siger arrangørerne.

Det er blandt andet trappen her, der bliver en del af en ombygning på Slagteriet. Derfor flytter øl- og vin-festival i Musikteatret Holstebro. Foto: Holstebro Events
Annonce

Den største

Ambitionsniveauet stiger også tilsvarende.

- Sidste år kom der 600 mennesker til vin-festivalen. Der var 13 udstillere. Denne gang kommer der 20, hvoraf tre er lokale, så vi kommer ikke uden om, at vi gerne skulle nå omkring 1000 gæster næste år, siger Kristian Andersen og Kenneth Jeyaratnam.

Øl-festivalen bliver den største i Midt- og Vestjylland med 20 bryggerier. Der sigtes igen efter 1500 deltagere. Der vil desuden være stand-up.

Fælles for begge arrangementer er, at der vil være delikatesser, live-musik - samt at alt præsenteres i nye lokaler.

- Det bliver flotte rammer, og så er det også nyt, at vi bliver nabo til byen, hvor man nemt kan tage hen bagefter. Det er vigtigt at forny sig, og det bliver godt at prøve denne synergi med Musikteatret af, siger arrangørerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce