Annoncørbetalt indhold

Økologisk firmafrugt er ren forkælelse til dine medarbejdere

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Lækker, økologisk frugt lige til døren

Frisk og sund frugt er altid lækkert, men når der er tale om 100% økologisk frugt, så er man sikret et produkt der er dyrket med færre overfladebehandlinger og sprøjtemidler, og man kan nyde det med god samvittighed. Når du køber økologisk Firmafrugt hos FrugtKurven, er du sikker på at få sund og frisk frugt, med fokus på variation og sæsonudbud.

AnnonceDin garanti for økologi og friskhed

Hos FrugtKurven har vi mere end 22 års erfaring i at levere frisk frugt og grønt til danske virksomheder, og vi er stolte af at være med til at gøre Danmark endnu sundere. Hvis du leder efter en måde at vise dine medarbejdere at du sætter pris på dem, så er økologisk Firmafrugt og øko frugt til virksomheden fra FrugtKurven det helt oplagte valg! Vores frugtkasser og frugtkurve indeholder lækker og økologisk frugt fra bæredygtige landbrug. Vi leverer frisk og økologisk frugt til dit firma – direkte fra naturen. Med økologisk Firmafrugt bliver det endnu nemmere for dine medarbejdere at nå op på den mængde frugt og grønt det er godt at spise i løbet af den dag.


Frisk frugt og grønt med fokus på sæson og bæredygtighed fra Frugtkurven

Er du på udkig efter variation og friske leveringer, så er FrugtKurven noget for dig! Vi leverer frisk frugt til både private og virksomheder, og sætter en ære i altid at sende de absolut lækreste frugtkurve og frugtkasser afsted til dig. I vores brede sortiment kan du vælge imellem mange forskellige slags frugtordninger. Handler du privat, har vi gjort det ekstra nemt for dig at spise sundt og varieret, samtidig med at du får det daglige grønt. Vores frugtordninger til virksomheder kan tilpasses præcis jeres behov – så får I øko frugt til jeres virksomhed absolut som I vil have det. Med leveringer i hele landet, er vi glade for at være en daglig del af mange medarbejderes sunde valg, når det kommer til snacks og mellemmåltider.


Få en sprød pause med saftig og lækker økologisk Firmafrugt

Frugt er ikke bare frugt. For mange mennesker er det ekstra vigtigt at være sikre på at de ikke får for mange giftstoffer i deres krop, og her er øko frugt til virksomheden et kærkomment tiltag. Med økologisk Firmafrugt kan du være sikker på at få leveret 100% økologisk frugt – lige til jeres arbejdsplads! Med vores store udvalg er der bestemt noget for enhver smag, og uanset om I er mange eller få, så kan I finde en frugtkasse eller frugtkurv, som passer til jeres behov. I kan vælge at få leveret økologisk Firmafrugt et par gange om ugen, eller hver eneste dag. Det er helt op til jer hvordan jeres frugtordning skal være.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.