Annonce
Sport

Ærgerlig Anne Mette Hansen: Nu må vi se, om vi kan stoppe Amorim

Anne Mette Hansen er måske den allerbedste kvindelige håndboldspiller i Danmark, men indtil videre har hun på ingen måde levet op til forventningerne ved VM-slutrunden i Japan. Taber Hansen & Co. onsdagens kamp mod Brasilien, er chancen for at komme videre i turneringen forpasset. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Til daglig er hun en af stjernerne i ungarske Györ, der er verdens stærkeste klubhold, men indtil videre har VM været en fuser for Anne Mette Hansen. Hun advarer mod en brasiliansk klubkammerat.

JAPAN - KUMAMOTO: Det er meget muligt, at Eduarda Amorim måske toppede karrieren for to-tre år siden, men den 33-årige brasilianer er nu stadig en af verdens allerbedste spillere

Nu gør hun det nok ikke alene, men sammen med resten af det brasilianske landshold kan Amorim onsdag sørge for, at Danmark ikke kommer videre fra den indledende gruppe ved VM i Japan.

- Forsvarsmæssigt er hun utrolig stærkt rent fysisk. Hun er virkelig en af de allerbedste.

De rosende ord kommer fra uheldige Anne Mette Hansen, der indtil videre slet ikke har fundet sit ellers vanligt høje niveau ved slutrunden.

Amorim og Hansen er til daglig holdkammeraterne i ungarske Györ, som den brasilianske stjerne har spillet for helt siden 2009.

- Hende skal vi virkelig have stor respekt for, men selvfølgelig har Brasilien også andre gode spillere, understreger Anne Mette Hansen, der altså indtil videre på ingen måde har ramt skiven i Japan.

- Det er jeg selvfølgelig enormt frustreret over. Det er klart. Jeg synes egentlig, at jeg prøver og prøver, men det lykkedes bare ikke.

Annonce

Presidents Cup - nej tak

Taber Danmark onsdagens kamp til Brasilien, er der ikke længere en chance for at komme videre til mellemrunden. Så hedder det til Presidents Cup, og det er bare den turnering, som absolut ingen har lyst til at være en del af.

- Det vil ikke være til at holde ud. Overhovedet ikke, men så lang tid at der stadig er en chance, tror vi selvfølgelig på det.

Eduarda Amorim var tilbage i 2015 med til at sikre Brasilien VM-guld. Derudover har hun hele fem gange vundet Champions League sammen med Györ.

Tilbage i 2014 blev hun kåret til verdens bedste håndboldspiller, men Brasilien er i den grad også presset i onsdagens kamp.

- De har heller ikke ramt det helt store. Vi er stadig 100 procent motiverede, og vi tror helt ærligt på, at tingene skal stadig kan nå at ændre sig. Det skal vi tro på, og det bør gøre forskellen.

- Og så vil jeg selvfølgelig også gerne selv rejse mig. Jeg må lægge de dårlige oplevelser bag mig sammen med mine holdkammerater. Andet er der ikke at gøre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hvad gemmer der sig mere

Vi danskere har gennem mange år været særdeles tilfredse med at se vort land stå blandt de øverste, når der laves lister over hvor lidt korruption og svindel, der foregår i landet. Ja, vi har brystet os af, at det stort set ikke forekommer - i hvert tilfælde ikke når vi sammenligner os med en række andre lande. Men smilet bliver noget anstrengt i denne tid, når vi præsenteres for den ene sag efter den anden, hvor det drejer sig om millioner, der er svindlet for i det offentlige. ja, vi har jo Britta-sagen, som afslørede en stor brist i sikkerheden og kontrollen, og hvor det var alt for let at hive alle de penge ud af systemet, som hun ønskede. Nu er vi så præsenteret for svindel i Forsvarets Ejendomstyrelse, hvor private leverandører for at få del i de store bestillinger i forsvaret har medvirket til, at ansatte har kunnet købe ind til privatboligen ved, at man betalte ekstra meget for de offentlige ydelser, og så kunne de ansatte bruge forskellen efter forgodtbefindende. Utroligt at sådan en åbenlys svindel har kunnet køre i årevis, når så mange har været involveret, og at der ikke er nogen, der har reageret tidligere, end det så skete nu. Nu er Dansk Folkeparti jo ikke en offentlig institution, men det er alligevel offentlige penge, der i forbindelse med Morten Messerschmidt og EU tilsyneladende også er svindlet med. Sagen er ikke afgjort endnu, så man skal vare sig med at dømme folk. Men det ser ikke godt ud for partiet ud fra det, der er kommet frem indtil nu. Så er det man spørger sig selv. Er der meget mere af den slags svindel i de store offentlige kasser? Er kontrollen for ringe, og tilliden for stor? Det kan ikke gå for hurtigt med at få kulegravet området, og om der ligger sig flere eksempler af disse millionsvindler liggende skjult. Den almindelige skatteyder kan ikke være tjent med, at pengene tilsyneladende kan fosse ud af systemet nogle steder, uden man får det for skattekroner, som vi betaler dem til. Her gælder ingen partifarve. Alle i Folketinget har kun den samme interesse. Det her skal bringes til ophør.

Annonce