Annonce
Struer

Ældresagen fik det sagt med blomster

Karen Marie og Jørgen Nielsen stod for at få bragt en julehilsen fra Ældresagen ud til alle beboerne på Enggård Centret. Foto: Frede Stengaard
Plejehjemsbeboerne i Struer Kommune fik lørdag formiddag en julehilsen fra Ældresagen.

Struer: Fem frivillige fra Ældresagens lokalafdeling i Struer Kommune gjorde lørdag formiddag et pænt indhug i SuperBrugsens beholdning af julestjerner, da de fyldte bilerne og kørte ud til alle plejehjem i Struer Kommune med en julehilsen.

- Vi havde bestilt 170, fortalte Ældresagens lokalformand i Struer Kommune, Jørgen Nielsen, da blomsterne var fordelt, og Bodil Vejling kunne konstatere, at hun manglede 15 for at have nok til alle de 40 beboere på Bøgelund i Voldgade.

Så Jørgen Nielsen måtte finde kvitteringen og ordresedlen frem og ind i butikken en ekstra gang for at få opklaret, hvad der var sket.

For det kunne jo ikke nytte noget, at nogen fik, og andre måtte vente.

Problemet blev løst.

Den ansvarlige for både frugt og grønt og blomster fandt et restlager, og de frivillige fra Ældresagen fik 51 julestjerner til Enggård Centret, 15 til Danske Diakonhjems friplejehjem i Asp, 15 til Svalegangen, 40 til Bøgelund og 44 til Solvang i Hvidbjerg på Thyholm.

- Og beboerne på det nye plejecenter i Bangs Have bliver heller ikke snydt, forsikrede Jørgen Nielsen.

- Men vi har hørt, at vennekredsen fra det tidligere plejehjem i Humlum allerede har aftalt, at de vil give alle beboerne en julestjerne, så i stedet for en julestjerne mere vil vi give dem en lidt større juledekoration til alle fællesarealerne, fortalte han, da alle havde blomster i bilerne, så der var nok til alle og en ekstra eller to til personalet.

Ud over weekendens blomsterhilsen til alle plejehjemsbeboerne i Struer Kommune er Ældresagen også klar med et større bidrag til kirkernes julehjælp.

- Vi fik et pænt overskud på en julekoncert i Struer Kirke, som vi arrangerede i et samarbejde med Aktiv Onsdag, fortæller Jørgen Nielsen.

Så alt i alt kan Ældresagen og Aktiv Onsdag i dag donere 10.000 kroner til kirkernes julehjælp.

Blomsterne til plejehjemsbeboerne var en jule-hilsen fra Ældresagen.

Annonce
Fem frivillige fra Ældresagen bragte lørdag formiddag en julehilsen ud til alle plejehjemsbeboerne i Struer Kommune. Foto: Frede Stengaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Henriette Zobel er død 

Leder For abonnenter

Hvad gemmer der sig mere

Vi danskere har gennem mange år været særdeles tilfredse med at se vort land stå blandt de øverste, når der laves lister over hvor lidt korruption og svindel, der foregår i landet. Ja, vi har brystet os af, at det stort set ikke forekommer - i hvert tilfælde ikke når vi sammenligner os med en række andre lande. Men smilet bliver noget anstrengt i denne tid, når vi præsenteres for den ene sag efter den anden, hvor det drejer sig om millioner, der er svindlet for i det offentlige. ja, vi har jo Britta-sagen, som afslørede en stor brist i sikkerheden og kontrollen, og hvor det var alt for let at hive alle de penge ud af systemet, som hun ønskede. Nu er vi så præsenteret for svindel i Forsvarets Ejendomstyrelse, hvor private leverandører for at få del i de store bestillinger i forsvaret har medvirket til, at ansatte har kunnet købe ind til privatboligen ved, at man betalte ekstra meget for de offentlige ydelser, og så kunne de ansatte bruge forskellen efter forgodtbefindende. Utroligt at sådan en åbenlys svindel har kunnet køre i årevis, når så mange har været involveret, og at der ikke er nogen, der har reageret tidligere, end det så skete nu. Nu er Dansk Folkeparti jo ikke en offentlig institution, men det er alligevel offentlige penge, der i forbindelse med Morten Messerschmidt og EU tilsyneladende også er svindlet med. Sagen er ikke afgjort endnu, så man skal vare sig med at dømme folk. Men det ser ikke godt ud for partiet ud fra det, der er kommet frem indtil nu. Så er det man spørger sig selv. Er der meget mere af den slags svindel i de store offentlige kasser? Er kontrollen for ringe, og tilliden for stor? Det kan ikke gå for hurtigt med at få kulegravet området, og om der ligger sig flere eksempler af disse millionsvindler liggende skjult. Den almindelige skatteyder kan ikke være tjent med, at pengene tilsyneladende kan fosse ud af systemet nogle steder, uden man får det for skattekroner, som vi betaler dem til. Her gælder ingen partifarve. Alle i Folketinget har kun den samme interesse. Det her skal bringes til ophør.

Annonce