Annonce
112

Ældre mand var uheldig: Sad fast i sin kørestol

En ældre mand sad tidligt torsdag aften så uhjælpeligt fast i sin kørestol, at brandvæsenet måtte træde til for at få ham fri. Arkivfoto
Annonce

Ramme: Nordvestjyllands Brandvæsen i Lemvig blev tidligt torsdag aften kaldt ud til en usædvanlig opgave i plejeboligerne ved Alparken i Ramme.

Her sad en ældre mand så uhjælpeligt fast i sin kørestol, at det var nødvendigt at tilkalde brandvæsenet for at få manden fri igen.

- Manden havde på en eller anden måde fået begge sine arme ned mellem armlæn og ryglæn, hvor der sidder en beskyttelse, der skal sikre, at man ikke får armene ned i hjulene. Herfra kunne han ikke få dem fri igen. Den ældre mand havde et nødkald på sig, men det kunne han ikke bruge, da begge arme sad fast, siger Birgitte Buskov, der er indsatsleder ved Nordvestjyllands Brandvæsen.

Hun har ingen ide om, hvor længe den ældre mand havde siddet fast i sin kørestol, men det var lykkedes en hjemmehjælper at få den ene arm fri ved at skille en del af kørestolen ad. Brandfolkene gik i gang med at skille resten af stolen ad, så manden også kunne få den anden arm fri.

Birgitte Buskov kalder selv opgaven med at få den ældre mand fri af kørestolen som én af de mere uheldige, hun har oplevet som indsatsleder.

- Det er jo uheldigt og alvorligt for den ældre mand, at han sidder så godt fast, at han ikke kunne bruge sit nødopkald, siger indsatslederen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Info til vandhunde: Fun Park er åben

Holstebro

Med benzin i blodet

Struer

Sparekassen støtter hurtige Mikkel

Annonce