Annonce
Navne

Årets Læreplads 2020 på Uddannelsescenter Holstebro

Fra Johnson Controls deltog (fra venstre) lærlingeansvarlige Michael Køppen, elev Michelle Tanja Jensen og lagerchef Stella Jensen. Pressefoto: UCH
Uddannelsescenter Holstebro har kåret Johnson Controls som Årets Læreplads blandt alle skolens virksomheder, der uddanner elever og lærlinge.
Annonce

Holstebro: 24 af UCHs elever har indstillet deres virksomhed til at være årets bedste.

Ifølge en pressemeddelelse fra skolen var der rigtig mange gode indstillinger, hvor eleverne fremhævede den store faglighed på lærepladsen, den gode tilrettelæggelse af deres uddannelse i virksomheden, deres involvering i virksomhedens sociale liv og samværet med kollegerne.

Michelle Tanja Jensen indstillede Johnson Controls, hvor hun er i lære inden for lager og logistik.

- Når man har ting i sin bagage, der giver en grå fortid og kæmpestore nederlag år efter år, er det fantastisk at mærke, at jeg endelig kan blomstre igen og finde den hylde, der passer til mig. Dagene flyver afsted, og jeg opfatter sjældent hvad klokken er, eller hvornår der er pauser, fordi de så gerne vil lære fra sig og har midlerne til det, skrev Michelle i sin indstilling.


Når man har ting i sin bagage, der giver en grå fortid og kæmpestore nederlag år efter år, er det fantastisk at mærke, at jeg endelig kan blomstre igen og finde den hylde, der passer til mig.

Michelle Tanja Jensen, elev


Hun oplever, at Johnson Controls giver hende en chance for at fuldføre sin drøm om uddannelse. Hun var nervøs ved at erhverve truckcertifikat, som var den første hurdle, hun skulle over på lærepladsen. Men da hun fik certifikatet, oplevede hun, at kollegerne løftede i flok og lærte hende at blive tryg ved opgaverne.

I Michelles indstilling fremgår det tydeligt, at hun er på en læreplads, der har gjort en afgørende positiv forskel for hendes livsbane. Det var en af grundene til, at juryen på Uddannelsescenter Holstebro valgte Johnson Controls, der nu går videre i den landsdækkende konkurrence om at opnå titlen som Årets Læreplads i Danmark.

Johnson Controls er en global virksomhed inden for køleindustri. Virksomheden opererer i 150 lande og har cirka 500 medarbejdere i Holme ved Århus, hvor Michelle er i lære på lageret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Nu går det fint i blæst fra sydvest

Struer

Ekstra julegave som tak for indsatsen

Annonce