Annonce
Navne

Årets innovative læreplads 2020

Bagermester Morten Madsen og bagersvend Janni Bjørn. Pressefoto
Uddannelsescenter Holstebro har kåret Sdr. Nærå Bageri til Årets Innovative Læreplads 2020 blandt skolens virksomheder, der uddanner elever og lærlinge.
Annonce

Holstebro: Det kom som en glædelig overraskelse for Bagermester Morten Madsen, da UCH-direktør Ann Østergaard og uddannelsesleder Jan Emtkjær kom på besøg og overrakte ham prisen, der nu kan pryde væggen hos den lokale bager.

Det var 22-årige Janni Bjørn, der indstillede sin tidligere læremester til årets innovative læreplads. Janni blev selv færdigudlært i august og er efterfølgende blevet fastansat i bageriet.

Morten Madsen er en mand der brænder for sit fag, og har været bagermester i 30 år. Han opfordrer sine elever til at være kreative og eksperimenterer i bageriet og det har medført at Janni i sin elevtid fik udviklet sit eget fuldkornsbrød, som nu produceres og sælges i butikken. Når man er i lære hos ham, er der ikke langt fra ide til færdigt produkt.


Det er et godt sted at være. Man får lov til at sætte sit præg på det, man gerne vil lave

Janni Bjørn, tidligere elev, nu fastansat


- Det er et godt sted at være. Man får lov til at sætte sit præg på det, man gerne vil lave, fortæller Janni.

Sdr. Nærå Bageri har i dag fem fastansatte bagere og konditorer, ud over Morten Madsen selv,  og to elever. De går meget op i at være aktive i lokalområdet og har flere gange deltaget i Knæk Cancer-arrangementer, Egeskov Marked og laver tapaskager til andre arrangementer med mere.

Med denne kåring er Sdr. Nærå Bageri hermed nomineret til at kunne vinde prisen for Årets Innovative Læreplads 2020 på landsplan.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
TTH Holstebro For abonnenter

Roman var den første udlænding i Tvis-trøjen, forelskede sig i byen og besøger altid et bestemt gravsted, når han er på visit

Annonce