Annonce
Erhverv

Åbning og omfang: Her er Salling Groups planer for ny BR-butik

BR åbner igen i starten af maj, lover kædens chef. Det sker i det tidligere Toys'R'Us' lokaler her på Nyholmvej. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Det haster med at få åbnet de "nye" BR-forretninger til et legetøjssultent publikum, lyder det fra de nye ejere, Salling Group. Men hastværket må ikke gå ud over BR-ånden; så hellere vente.
Annonce

Holstebro: Det kan vel beskrives som det bedste fra begge verdener. Når BR igen åbner i Holstebro, så bliver det i det nu tidligere Toys’r’Us' lokaler - tilsat ånden fra BR.

- Selvom det er Toys'r'Us' gamle lokaler, vi flytter ind i, så holder vi fast i BR-konceptet. Det vil man straks se som kunde, når man træder indenfor - at der er tale om et hæderkronet mærke, som igen åbner. Fætter BR er jo en loyal fætter, siger Charlotte From, der er chef for BR-kæden.

Mellem jul og nytår lukkede Toys'R'Us på Nyholmvej og BR-butikken i gågaden, eftersom kæden bag de to forretninger, Top-Toy, gik konkurs. Siden overtog Salling Group 26 butikker, hvoraf Holstebro var den ene.

- Samtlige butikker vil åbne her i foråret, og vi har sagt, at den 31. maj skal alle være åbne. For Holstebros vedkommende bliver det i starten af maj, siger Charlotte From.

De ansatte bliver en blanding af tidligere Top-Toy ansatte, tidligere ansatte i Salling Groups andre kæder og helt nye ansigter.

Annonce

Ikke hastværk

Og hvordan kommer butikken så til at tage sig ud?

BR kommer til at indtage den samme mængde plads, som forgængeren gjorde.

- Men man vil alligevel opleve en forandret butik, siger Charlotte From.

- Den vil have "look & feel" som en Fætter BR-butik. Rent varemæssigt vil vi have de samme varer, og selvfølgelig gode nyheder, men vi har jo købt Top-Toys' varelager, og derfor vil der være de samme varer, som butikken lukkede med.

Men hvorfor så ikke åbne noget tidligere, hvis varer og ansatte stort set er på plads?

- Vi vil være 100 procent klar til kunderne, og det betyder, at hylderne skal være helt fyldt op. Derudover er det vigtigt, at personalet lærer hinanden at kende forinden ved at få noget tid sammen, fremfor at vi haster med at åbne. Men vigtigst af alt er, at vi forandrer tingene til en BR, siger Charlotte From, der lover flere forandringer:

- Vi ved godt, at der mangles legetøjsbutikker i Danmark, og derfor ligger vores fokus også på at få åbnet butikkerne hurtigt. Når de så er åbnet, vil man opleve, at der i år og næste år vil ske forandringer løbende.

Annonce
Annonce
TTH Holstebro Herrer

TTH besejrede Mors-Thy i tredje test

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce