Annonce
Kultur

Åbning har overgået en af landets mest besøgte biografer

Problemet med afstandskrav fungerer i salenes mørke i Holstebros nye biograf på Enghaven, Big Bio. Det er uden for salene, at biografen savner at få større frihed. Foto: Big Bio Holstebro
På trods af begrænsninger erklærer Holstebros nye biograf sig for overraskende tilfreds med interessen. Og mere er på vej, fornemmer ejeren.
Annonce

Holstebro: Det er passende, at netop animationsfilmen "Fremad" har været den mest sete film i den nyåbnede Big Bio Holstebro.

For det går fremad, lyder det fra biografejer Louise Obel, som fornemmer, at mere er på vej.

- Vi er fortsat udfordret på pladsen, særligt i vores foyer-område. Men jeg tror snart, det ændrer sig. Jeg fornemmer, at der kommer mere og mere, vi får lov til, siger hun.

Mens fremmede skal sidde med en tom plads mellem sig i biografsalen, skal der være fire kvadratmeter per person i foyerområdet, hvilket besværliggør det at drive biografen.

Alligevel er der glæde over den åbning, biografen har fået. Siden den 28. maj har biografen haft knap 4000 gæster.

- Antallet af besøgende ligger over Big Bio Herlev, hvor vi har en af landets mest velbesøgte biografer, så det er rigtigt flot, siger Louise Obel.

- Interessen fortæller os noget positivt. For det første, at folk har glædet sig, selvom vi måske ikke har haft det stærkeste program at tilbyde fra start på grund af corona-krisen, og for det andet siger det os noget om, at folk ikke er forskrækkede.

Louise Obel, ejer, Big Bio Holstebro.

Annonce

Little Women

- Vi er så glade, og åbningen har været rigtig god set i lyset af de begrænsninger, vi er underlagt, siger Louise Obel.

Biografen glæder sig over at have haft besøg af såvel unge som gamle. Selv folk "fra gaden" er kommet ind og har bedt om et smugkig.

- Interessen fortæller os noget positivt. For det første, at folk har glædet sig, selvom vi måske ikke har haft det stærkeste program at tilbyde fra start på grund af corona-krisen, og for det andet siger det os noget om, at folk ikke er forskrækkede. Vi kan mærke, at folk er vant til at agere i samfundet med afstandskravene og så videre, og det gør os meget fortrøstningsfulde.

Også med filmindustrien går det fremad. Branchen har stået stille, og dermed har det været sparsomt med helt nye film, som biografen har kunnet vise. Sidste uges premiere på "Little Women" viser dog, at ikke kun anmelderne er glade for den film.

- Den store interesse, vi har oplevet med "Little Women", viser os, at er den rigtige film der, så er publikum der også. Vi er sikre på succes og er slet ikke i tvivl om, at Big Bio bliver et aktivt hus, som vi allerede kan mærke, at folk har taget til sig, siger Louise Obel.

Annonce
Struer

Sammenstød under venstresving

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro For abonnenter

Omtvistede minkgrave: Ny tvivlsom lov kan lovliggøre minkgrave - men måske i strid med grundloven

Annonce