Annonce
Ulfborg/Vemb

Åbner ny butik i havnebyen

Debbie Walton åbner nu ny butik i Thorsminde. Privatfoto: Debbie Walton
Debbie Walton åbner den 2. oktober ny butik i det gamle banklokale i Thorsminde.
Annonce

Thorsminde: Der er igen nyt liv på vej i det gamle banklokale i Thorsminde, hvor surfbutikken HVS Boardshop henover sommeren har haft til huse. Nu er lokalet fyldt op med små figurer, lanterner, vaser, bakker, fade, tekstiler og puder. Brugskunst. For det er det, der fremover skal sælges fra adressen Skolegade no. 1, som butikken ligeledes er kommet til at hedde.

Det er 52-årige Debbie Walton, der den 2. oktober åbner butikken op:

- Min mand og jeg syntes, at der manglede et sted i Thorsminde, hvor turister og lokale kan gå hen og kigge - og måske købe en lille ting med hjem. Vi har både flot natur og et godt museum, men vi syntes, at der manglede et sted som det her, siger Debbie Walton.


Nu har vi lejet lokalet i et år for at se, om der er basis for sådan en butik her i byen, så må vi se.

Debbie Walton, butiksejer


Hun har tidligere haft brugskunst-butik i Annexgården i Sdr. Nissum, hvor hun ligeledes har boet sammen med sin mand. Debbie Walton boede i Thorsminde fra 1985 til 1997, så det er ikke uvante omgivelser, hun flyttede tilbage til, da parret i starten af året købte hus i havnebyen.

- Vi var enige om, at kunne vi få solgt vores ejendom i Sdr. Nissum, så var det eneste sted, vi kunne tænke os at flytte hen, Thorsminde. Min mands bedsteforældre er herudefra, og vi har begge to et tæt forhold til byen, siger Debbie Walton, der oprindeligt kommer fra England.

- Min mand har eget murerfirma og arbejder med typehuse. Jeg har selv arbejdet i firmaet som murerarbejdsmand, men nu bliver det det her, jeg kommer til at stå med, siger hun.

Annonce

Omsætning

At butikken er gammelt banklokale, ses blandt andet i den store bankboks, som fortsat står midt i butikken.

- Og som er lidt Olsen Banden-agtig. Vi bruger den bare ikke til penge - men til lager, griner Debbie Walton.

Hvor stor en omsætning brugskunst-butikken kommer til at have, er ikke det centrale.

- Vi har ikke så mange udgifter, og min mands firma omsætter fint, så der skal bare være plads til at kunne købe nye varer hjem til foråret, siger hun og tilføjer:

- Nu har vi lejet lokalet i et år for at se, om der er basis for sådan en butik her i byen, så må vi se, siger Debbie Walton.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce