Erhverv

Åbner kontor i Struer: Dorte vil hjælpe små og mellemstore virksomheder

Dorte Schmieg Toft fra Vinderup er nyt ansigt i BusinessPark Struer. Privatfoto

Struer/Vinderup: DGE, som er en landsdækkende rådgivningsvirksomhed, der beskæftiger sig med miljøområdet og inden for byggeri og anlæg, har åbnet kontor i Struer.

Det har virksomheden nærmere bestemt i BusinessPark Struer, hvorfra den lokale Dorte Schmieg Toft vil hjælpe små og mellemstore virksomheder inden for industri- og arbejdsmiljø, lyder det i en pressemeddelelse.

Årsagen bag er en stigende efterspørgsel i Struer og omegn.

Tidligere har Dorte Schmieg Toft haft hjemmekontor i privaten i Vinderup kombineret med, at hun jævnligt har pendlet til DGE’s hovedkontor i Aarhus.

- Tiden har været moden til, at vi åbner et kontor, hvor jeg kommer endnu tættere på kunderne og ikke mindst får mere tid til at servicere dem, siger hun.

Blå bog

Dorte Schmieg Toft er 47 år.

Hun er uddannet kemiingeniør og har de seneste 15 år boet i Vinderup sammen med sin mand Anders, der er adjunkt ved Via University i Herning.

Sammen har de pigerne Karen på 19 og Marie på 15 år.

DGE har 65 medarbejdere fordelt på syv kontorer i Danmark. Hovedkontoret ligger i Aarhus.

Ønsker hjælp

Dorte Schmieg Toft har de seneste år kunnet mærke, at især miljø- og arbejdsmiljøområdet er noget, som Struers små og mellemstore virksomheder ønsker hjælp til.

- Der er mange problematikker, og det kan derfor være en vanskelig opgave at løfte selv, hvis man er en mindre virksomhed, både i forhold til tid og ressourcer, forklarer hun:

- I den forbindelse bliver jeg ofte brugt som rådgiver, ligesom jeg blandt andet også hjælper med at afholde kurser i arbejdsmiljø, udvælge værnemidler til arbejdspladsen og i det hele taget hjælper med at opstarte en arbejdsmiljøorganisation.

Dorte Schmieg Toft bliver desuden brugt som rådgiver inden for industrimiljø, hvor hun blandt andet hjælper virksomheder med miljøansøgninger, kemikalierådgivning og forureningsundersøgelser.

0/0
Annonce
Erhverv

Restaurant Limone får nye forpagtere - og udvider forretningen

Erhverv

Forbrugerne risikerer at tabe i den finansielle revolution

Erhverv For abonnenter

Sonne lukker - nye virksomheder opstår

Erhverv

To begravelsesforretninger bliver til én

Erhverv For abonnenter

Bryggeren fylder 60: - Der findes jo mærkelige mennesker, der ikke vil have øl

I Sydkorea

Ingen siger nej til en fest med de kongelige

Erhverv

Tre bud på, hvordan virksomheder får ansatte til at tage større ansvar?

Erhverv

Christiansminde Dambrug vil øge produktionen med 30 procent

Annonce