Annonce
Struer

Fun Park har fået klodserne i vandet: Nu er åbningsdatoen også faldet på plads

Fun Parken får i år denne udformning, og planen er, at parken åbner lørdag den 12. juni. Illustration: Struer Fun Park
47 solide betonklodser skal fiksere det meget større legeland på vand i havnebassinet i Struer i år - satser på åbning lørdag den 12. juni

Struer: De indledende manøvrer til det, der skal blive et af skandinaviens største legelande på vand blev i weekenden gennemført i havnen i Struer.

Her blev de 47 betonklodser, der skal virke som de solide ankre for attraktionerne i Struer Fun Park, sænket i vandet, og over de kommende weekender vil Fun Parken mere og mere materialisere sig.

- Vi havde egentlig planlagt at placere klodserne på havnebunden lidt senere på måneden, men nu var muligheden der for at få det gjort med det helt rigtige fartøj, og så slog vi til, siger Michael Ager Jensen, der er formand for foreningen bag Struer Fun Park.

Annonce

Åbner den 12. juni

Siden Struer Kommune donerede 250.000 kroner til den våde legeplads og Færchfonden fulgte efter ved at donere 150.000 kroner til projektet, har Michael Ager Jensen og de øvrige frivillige arbejdet for at sikre sig den fulde finansiering af funparken. Det er lykkedes, og når parken står færdig, er der attraktioner for 573.000 kroner som vandhundene kan kaste sig ud i.

Planen har hele tiden været at åbne Fun Parken i begyndelsen af juni. Datoen er nu konkretiseret, og åbningsdagen er i skrivende stund sat til lørdag den 12. juni.

- 2021 bliver den første hele sæson, og vi har naturligvis skelet til, hvor genåbningen ville give plads til en åbning. Som det ser ud lige nu, så kan vi åbne fuldt og helt 12. juni, siger Michael Ager Jensen. Det betyder, at der vil være plads til 50 badende på banen ad gangen.

Annonce

Heldagsfællesskab

I år vil der blive solgt dagskort til attraktionerne. For 50 kroner kan man så komme og gå, som man vil, den dag billetten gælder.

- Vi vil gerne fremme et heldagsfællesskab, der kan være med til at holde folk på havnen, så de kan benytte alle de andre gode oplevelser på havnen til sommer, siger Michael Ager Jensen.

I år ændres placeringen af Fun Parken i havnebassinet i øvrigt, så brugerne kan træde ud på banen fra kajkanten.

https://modules.wearehearken.eu/dagbladet-holstebro-struer/embed/6827.js
Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Belgierne er klar med gestus mod Danmark: Verdens bedste landshold vil hylde Christian Eriksen

Annonce