Annonce
Ulfborg/Vemb

Åbnede ungdomsklub igen, igen: Men ingen deltager

Det blev en kort premiere for Ungdomsklubben i Ulfborg, da de åbnede 11. marts, hvor de selvsamme aften måtte lukke ned. Arkivfoto: Jan Briks
Annonce

Ulfborg: De startede op på selve den aften, hvor statsministeren lukkede landet ned. Siden har der været stille i Ungdomsklubben Ulfborg. Men den 9. september åbnede klubben op igen efter coronanedlukning. Nu var håbet, at de nye rammer i skolens gamle pedelbolig igen kunne få det liv, renoveringen havde fortjent.

Men lidt over en måned senere står det klart, at de unge vælger tilbuddet fra. Den første aften deltog ingen. Den næste onsdag var der en. Næste onsdag igen kom to. Og den seneste aften har der igen været nul.

- Det er vel på grund af corona. Måske forældrene holder deres unge hjemme. Det er vi rigtig trætte af, for vi vil så gerne have gang i den klub, siger Søren Høj, souchef for Ungdomsklubben i Ulfborg under Holstebro Ungdomsskole, der understreger, at der er håndsprit og andre nødvendige foranstaltninger til rådighed.

- Det kan jo være corona. Men nu må vi jo i gang med at se på, om det monstro er ugedagen onsdag, den er gal med. Om vi monstro i stedet skulle ligge det fredag, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Mink-aflivninger er gået i gang: Ny farm under mistanke

Holstebro

Covid-19: Den sidste byskole sender nu også en hel årgang hjem

Annonce