Annoncørbetalt indhold

Kom ud af drukvanen med en alkoholbehandling på misbrugscenter

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du havnet i et afhængigheds betinget misbrug af alkohol – og har du svært ved at se lyset for enden af tunnellen? Så bør du søge professionel hjælp i form af en længere varende alkoholbehandling.

Hvad er formålet med alkoholbehandling?

Måske har du svært ved at se formålet med at gå i afvænning. Det kan være at du før har prøvet at lægge flasken på hylden, blot for efter kort tid at række ud efter den på ny.

Dette er ikke usædvanligt for inkarnerede alkoholikere – det er nemlig utroligt svært at kvitte sprutten på egen hånd. For det første er hverdagen fyldt med fristelser. Det er nemt at gå ned i det nærmeste supermarked eller kiosken rundt om hjørnet og finde det næste fix. Og det kommer man hurtigt til når de første tegn på alkohol abstinenser melder sig på banen.

Alkoholisme abstinenser tåler nemlig ingen sammenligning med det, du kender som normale tømmermænd efter en bytur. Her taler vi voldsomme smerter i hoved og krop, kvalme og opkastninger, rystelser og svedeture samt i svære tilfælde delirium og hallucinationer – og det er vel at mærke en tilstand, som kan vare i dagevis.

Efter blot få timer med tiltagende abstinenser er det meget vanskeligt ikke bare at falde tilbage i vanen. Alkohol er nemlig det mest effektive middel til at dulme abstinenserne – sørgeligt men sandt.

Bliv afruset på et misbrugscenter

Desværre skal du igennem disse abstinenser for at blive ædru. På et misbrugscenter kan du blive indlagt til det der kaldes for en afrusning – en behandling, som har til formål at rense alkoholen ud af dit system.

Du vil få din egen stue, med adgang til bad og toilet, så længe afrusningen foregår. Og du vil konstant være under overvågning af sundhedsfagligt personale, som kan sikre at du får såvel væske som nødvendig smertelindring og pleje gennem hele forløbet.

Hvor kan jeg gå i alkoholbehandling?

Hos A Misbrugsbehandling er behandlingen baseret på evidens baseret terapi som igennem mange årtier er blevet anvendt i forbindelse med behandling og afvænning af alle typer misbrugere, og har en meget høj succes rate. Med et behandlings forløb hos A Misbrugsbehandling får du de værktøjer du skal bruge i forbindelse med genopbygning af en tilværelse uden alkohol og afhængighed, lige som du vil få tilbudt opfølgende møder som forebyggelse af tilbagefald.

Klik ind og læs mere, og tag direkte kontakt til A Misbrugsbehandling via hjemmesiden amisbrugsbehandling.dk

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.