Nettets muligheder: Indret din hverdag med smarte apps


Internettet kan bruges til mange forskellige ting. Det er muligt at søge efter brugbar og faglig information, finde underholdning og kommunikere - alt sammen online. Ved et enkelt klik kan vi i dag få adgang til alt det, hjertet begærer, og det giver muligheder for brugerne.
Internettet tillader os at være i kontakt med hinanden - også når vi ikke geografisk er samme sted - og det åbner muligheder for, hvordan kulturer, mennesker og traditioner mødes. Følgende giver artiklen bud på, hvordan man netop kan bruge internettet på forskellige måder gennem specifikke hjemmesider og applikationer.

Log ind

Bliv abonnent og læs hele historien

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i et samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Når en artikel er markeret med 'annonce' eller 'annoncørbetalt indhold', betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel. Indholdet skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med 'Annoncørbetalt indhold' og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce