Tidligere TTH-chef forlænger som landstræner

Klavs Bruun Jørgensen fortsætter som landstræner for Danmark. Foto: Henning Bagger/Scanpix

Tidligere TTH-chef forlænger som landstræner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klavs Bruun Jørgenen fortsætter som damelandstræner frem til sommeren 2021.

Holstebro: Det var den helt store overraskelse, da Klavs Bruun Jørgensen forlod cheftrænerjobbet i TTH Holstebro for at blive damelandstræner.

Tidligere havde han bestemt ikke lagt skjul på, at damehåndbold ikke var hans største interesseområde.

Klavs Bruun Jørgensen, der var træner i TTH fra 2012-2015, havde en meget hård start som landstræner, og efter et år var der store interne problemer i forhold til spillerne.

De fylder ikke så meget mere, og torsdag blev det offentliggjort, at han har forlænget sin kontrakt som landstræner frem til 1. juni 2021.

- Vi er rigtig tilfredse med, at vi har fået sat en underskrift på en ny kontrakt. Jeg skal ikke lægge skjul på, at vi er meget glade for det arbejde, Klavs har lavet med vores kvindelandshold de seneste par år og endnu gladere for, at han har sagt ja til at fortsætte det arbejde. Samtidig var det vigtigt for alle parter, at vi fik en afklaring, inden Klavs og holdet tog til VM, så den kontraktforlængelse ikke fyldte for meget i pressen, siger sportschef i DHF, Morten Henriksen.

 

- Jeg er meget glad for at få lov til at fortsætte det arbejde, som jeg synes, vi er kommet rigtigt langt med allerede. Vi har fået samlet en super spændende gruppe, der tager store skridt til hver eneste samling. Det lover rigtig godt for de kommende år, og det er jeg glad for, at jeg kan være med til at følge til dørs, siger landstræner Klavs Bruun Jørgensen i forbindelse med kontraktforlængelsen.

 

 

Tidligere TTH-chef forlænger som landstræner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce