Storsejr sikret efter pausen

Peter Balling spillede en fin kamp i sejren over Mors-Thy. Foto: Morten Stricker

Storsejr sikret efter pausen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TTH Holstebro tabte første halvleg med 14-13, men endte med at besejre Mors-Thy med 32-22.

Holstebro: Det så alt anden end overbevisende ud i de første 30 minutter mod Mors-Thy, der førte med et enkelt mål.

Men efter pausen satte TTH tingene på plads, og dermed sikrede holdet sig den første sejr efter pokaltriumfen for godt to uger siden.

Sejren blev på 32-22. TTH bevarede dermed fjerdepladsen i ligaen, da Aalborg tabte hjemme til Skjern.

Koncentrationen og disciplinen blev i den grad skærpet i anden halvleg, og dermed blev der kørt en sikker sejr hjem mod Mors-Thy, der mistede gnisten og håbet efter pausen.

Det bedste bevis på forskellen på de to halvlege var Magnus Bramming, der ikke fik det til at køre før pausen. Men i anden halvleg var han flyvende og scorede syv mål.

De første 30 minutter var ikke opløftende. Det lignede lidt for meget de seneste kampe mod Ribe-Esbjerg og Skjern. Mors-Thy havde som i den første kamp i sæsonen held med at trække tempoet og spille lange angreb. Værterne kom i front med 11-9 i en periode, hvor defensiven blev stabiliseret, men så gik angrebet helt i stå.

Aftenens dommerpar Lars Hansen og Klaus Andersen gjorde heller ikke meget for at hæve niveauet på opgøret. Der var desværre en række tvivlsomme kendelser. Efter de første 30 minutter havde Mors-Thy sneget sig i front med en føring på 14-13.

Anden halvleg blev langt bedre set med hjemmeholdets øjne. Der blev lukket af i defensiven, og der kom mål på kontra og i det etablerede angreb. Mors-Thy havde svært ved at svare igen, og godt midtvejs i anden halvleg var TTH i front med seks mål.

Det var glædeligt at se, at TTH strammede sig op efter pausen. Landsholdsspiller Peter Balling meldte sig også til med flere langskudsmål.

Til gengæld blev det ikke den sjoveste aften for Mors-Thy-træner Søren Hansen, der for første gange var tilbage i Gråkjær Arena efter ti år som spiller og træner i TTH.

Næste opgave for TTH er lørdag den 3. marts på udebane over Skanderborg.

Storsejr sikret efter pausen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce