Pokalmestrene tabte sejren på gulvet

Torbjörn Bergerud var igen bedste TTH-spiller i den uafgjorte kamp mod Ribe-Esbjerg. Foto: Chresten Bergh

Pokalmestrene tabte sejren på gulvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TTH Holstebro og Ribe-Esbjerg spillede uafgjort 21-21 i et opgør, hvor TTH havde alle muligheder for at vinde.

Esbjerg: TTH Holstebro lå i hele anden halvleg til at vinde kampen ude mod Ribe-Esbjerg i et opgør, der aldrig vinder skønhedspriser.

Men som i lokalopgøret mod Skjern formøblede TTH en føring på to mål, så Ribe-Esbjerg blev lukket ind i kampen og til sidst havde muligheden for at vinde, men det hele endte uafgjort 21-21.

Det pointtab er TTH selv ansvarlige for. Det offensive spil manglede kvalitet og skarphed. Til gengæld er defensiven solid og robust.

Det er kun 10 dage siden, at de to klubber gav hinanden en medrivende pokalsemifinale, hvor TTH endte med at vinde med 26-25 efter en scoring fra midten i sidste sekund.

De første 30 minutter af ligaopgøret i Esbjerg var langt mere rolig, og kvaliteten var ikke den samme.

Og så alligevel på et punkt. De to keepere var begge fremragende. I TTH-målet var Torbjörn Bergerud igen meget stærkt spillende foran et fint forsvar. I den modsatte ende var det en stærkt spillende Rasmus Lind, der bestemt ikke havde planer om at gøre det let for sine tidligere holdkammerater.

Ribe-Esbjerg indledte med en føring på 5-3, men derefter fik TTH-defensiven fat, efter første halvleg var stillingen 10-8 til TTH, der havde store udfordringer i angrebet. Den klart bedste løsning var at give bolden til venstrefløjen Magnus Bramming, der scorede halvdelen af de ti TTH-mål før pausen.

I de indledende minutter af anden halvleg fik TTH et større overtag i den den målfattige kamp. Det var kun i korte perioder, at der blev scoret hurtigt, inden de to keepere igen tog billedet. TTH kom op på en føring på 17-13, men Kasper Kildelund brændte et straffekast, så værterne igen fik en livline.

Angrebsspillet var slet ikke på et højt niveau hos TTH, hvor den finske playmaker Jac Karlsson havde meget svært ved at finde løsningerne. Ribe-Esbjerg var også i vildrede, når de skulle angribe. På trods af de store udfordringer blev der stort set ikke skiftet ud i angrebene.

Det blev kun værre i det offensive spil, hvor Peter Balling intet kunne få til at fungere. Han var meget dyr i slutfasen, hvor Viktor Östlund var den eneste trussel.

Ribe-Esbjerg fik udlignet til 21-21, og i det næste angreb var det Jac Karlssons tur til at smide bolden væk. Det hele endte uafgjort, da værterne heller ikke fik scoret i det sidste angrbeb.

Pokalmestrene tabte sejren på gulvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce