Matchvinder: Sindssyg dejlig følelse

Simon Gade blev den store helt, da TTH Holstebro vandt med 32-31 over Aarhus Håndbold. Arkivfoto: Morten Stricker

Matchvinder: Sindssyg dejlig følelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TTH Holstebro vandt med 32-31 over Aarhus Håndbold i en kamp, hvor TTH bestemt ikke kunne klage over, at det blev til to point.

Holstebro: TTH Holstebro spillede bestemt ikke sæsonens bedste kamp hjemme mod Aarhus Håndbold.

Men i sidste ende var det alligevel nok til sejr på 32-31. Det helt afgørende i de sidste minutter var unge Simon Gade, der kom ind og var med til at flytte sejren over til TTH. Store redninger sørgede for jubel hos TTH Holstebro, der holder sig på fjerdepladsen.

- Det var sindssygt dejligt at spille håndbold igen og være med til at afgøre kampen. Det er en rigtig dejlig følelse, siger Simon Gade, der ikke har haft den letteste periode, mens norske Torbjörn Bergerud har spillet på højt niveau.

TTH Holstebro er ellers svære at blive kloge på i denne periode. Sådan forløb de første 30 minutter også af tirsdagens opgør mod Århus Håndbold.

Det ene øjeblik så spillet ganske lovende ud. Men i næste minut kunne det se mere eller mindre hjælpeløst ud.

Efter et kvarter førte TTH med 9-6, men i resten af halvlegen åbnede TTH-forsvaret på sammen måde som en husmor åbner alle vinduer, når hjemmet skal gøres forårsrent. Der var fri passage via alle kanaler.

På den måde kom Århus tilbage i kampen, og efter de første 30 minutter var stillingen 17-17.

Manglende koncentration og skarphed i forsvaret var også overskriften i anden halvleg, hvor Aarhus havde let ved at komme til målene i et opgør uden den den store nerve og tænding.

Det kom der dog i de sidste minutter af opgøret, hvor TTH spillede sig tilbage i kampen efter at have været bagud med 29-27.

Det var ikke mindst den indskiftede keeper Simon Gade, der var med til at sikre sejren på 32-31. I de sidste sekunder reddede han et frit skud fra Anders Kragh Martinussen. Han nåede også at få scoret i løbet af sit andet indhop.

Matchvinder: Sindssyg dejlig følelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce