Ny TTH-spiller må sidde uden for et år

Ilda Kepic er ude i mange måneder med en korsbåndskade. Foto: Morten Stricker.

Ny TTH-spiller må sidde uden for et år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den kommende TTH Holstebro-spiller Ilda Kepic har ødelagt sit korsbånd, og nu venter der hende en pause på 10-12 måneder.

Holstebro: 23-årige Ilda Kepic er topscorer i damernes 1. divison.

Næste sæson skifter den danske bagspiller med forældre fra Montenegro til TTH Holstebro fra Vendsyssel. Hun har i denne sæson scoret ikke mindre end 130 mål vor Vendsyssel Håndbold.

Men hun får ikke debut for TTH i starten af den nye sæson. Det er mest sandsynligt, at hun først kan tørne ud for TTH om et lille års tid.

Det er kun en uge siden, det gik galt. Søndag den 4. februar fik hun et vrid i knæet i en kamp mod Gudme HK.

- Der var spillet 17 minutter af kampen, og jeg kunne med det samme mærke, at det var helt klart. Jeg var også korsbåndskadet i det andet knæ for tre år siden, og det føltes på samme både, siger Ilda Kepic.

Hun er ulykkelig over, at hun igen skal sidde uden for i et lille års tid. I resten af denne sæson kan hun ikke være med til at redde Vendsyssel fri af nedrykning i 1. division.

- Det var stort set det værste, der kunne ske - og på det værst tænkelige tidspunk. Det fylder 90 procent af min tid, men der er ikke andet at gøre end at se fremad, siger topscoreren, der ellers var i gang med en stærk sæson.

Vil kæmpe sig tilbage

Det var alt andet end sjovt at ringe og fortælle TTH-cheftræner Pether Krautmeyer, at hun er sat ud af spillet i de næste 10-12 måneder.

- Jeg havde virkelig glædet mig til at komme i gang i TTH. Det er forfærdeligt, og jeg ville selvfølgelig helst være helt fit, når jeg begynder. Jeg skal opereres i starten af marts, så jeg kan godt være med til nogle øvelser, når jeg kommer til Holstebro, men jeg kan ikke spille kamp, siger Ilda Kepic, der bestemt ikke har opgivet at komme tilbage, selv om det er hårdt mentalt at komme igennem lige nu.

- Jeg har jo lige som prøvet det før, så jeg ved, hvad jeg skal igennem, men det er klart, at der kommer nogle hårde dage, hvor man føler, at der er meget langt igen, siger Ilda Kepic.

Cheftræner Pether Krautmeyer ærgrer sig over, at endnu en af hans spillere er ude med en langvarig korsbåndskade. Han havde store forventninger til topscoreren, men i første halvdel af sæsonen skal der findes alternative løsninger.

I denne sæson har højrefløjen Stine Andersen været ude hele tiden. I bedste fald er hun klar til slutspillet, og i november gik det ud over playamakeren Mathilde Neesgaard, der blev skadet i opvarmningen til en kamp mod Viborg HK. Line Skak er også ude med en knæskade.

- Det er meget frustrerende, at vi nu igen er blevet ramt. I denne sæson har vi også mange spillere ude med skader, siger den svenske træner, der allerede nu ved, at to af de bærende bagspillere ikke kan være med fra sæsonstart.

Hvis det går efter planen, er Mathilde Neesgaard og Ilda Kepic tilbage til januar 2019.

Ny TTH-spiller må sidde uden for et år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce