B&O indgår tre-årig aftale med Struer Tracks

B&O har indgået en tre-årig aftale med lydfestivalen Struer Tracks. Arkivfoto: Morten Stricker

B&O indgår tre-årig aftale med Struer Tracks

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

B&O og Struer Tracks går sammen i et nyt partnerskab om at udvikle lydkunst på allerhøjeste plan i Struer og gøre lydfestivalen Struer Tracks kendt langt ud over kommunegrænsen

Struer: B&O sikrer nu den nye festival for lydkunst i byrummet, Struer Tracks, et godt fundament at bygge videre på, efter at den første udgave af festivalen blev afviklet i 2017.

Det sker med en tre-årig aftale og et formaliseret samarbejde, så kunstnerne, som kommer til at yde et bidrag, får de bedst mulige betingelser, og samtidig kan B&O få inspiration gennem udviklingen af de nye kunstværker, som vil blive kørt i stilling til de kommende udgaver af festivalen med to års mellemrum.

Den næste altså i 2019, og forberedelserne er allerede i fuld gang.

B&O har også tidligere støttet aktiviteterne under Struer Tracks, og alt i alt betegner begge parter det nye samarbejde som en win-win situation for både Struer Tracks og Bang & Olufsen, som formaliserer samarbejdet frem til 2021.

- Samarbejdet med B&O er altafgørende for os, siger lederen af lydfestivalen Struer Tracks, Jacob Kreutzfeldt.

- Vi er ikke et øjeblik i tvivl om, at vi kan etablere noget enestående i Struer, og at vi med en kobling mellem kunst og erhverv kan skabe nogle helt unikke oplevelser med udgangspunkt i lyd, siger han.

Desuden giver det nye samarbejde Struer Tracks mulighed for at nå langt ud over kommunegrænsen, når B&O går aktivt ind i en markedsføring af hele festivalen.

Vi er overbeviste om, at det bliver en gevinst for både Bang & Olufsen og for Struer by som helhed. Vi kan få inspiration til, hvordan lyd, design og kunst kan tænkes på nye måder, og vi har en stærk tro på, at festivalen kan vokse yderligere og blive en vigtig begivenhed på den danske kunst- og kulturscene.
Christian Iversen, Senior Vice President, B&O

Teknik og ekspertise

På B&O er samarbejdet med Struer Tracks en naturlig følge af virksomhedens engagement i Lydens By.

B&O er således allerede partner i det nye Sound Hub Denmark og hovedsponsor for Run to the Beat.

- Så vi glæder os til samarbejdet med Struer Tracks, siger Christian Iversen, som er Senior Vice President i Bang & Olufsen.

- Vi er overbeviste om, at det bliver en gevinst for både Bang & Olufsen og for Struer by som helhed. Vi kan få inspiration til, hvordan lyd, design og kunst kan tænkes på nye måder, og vi har en stærk tro på, at festivalen kan vokse yderligere og blive en vigtig begivenhed på den danske kunst- og kulturscene. Samtidig styrker festivalen Struers position som Lydens By, hvilket også gør det lettere for os at tiltrække medarbejdere i fremtiden, siger Christian Iversen.

Han ønsker ikke at oplyse, hvor meget B&O vil bidrage med.

- Det gør vi aldrig, fortæller han.

Men aftalen omfatter blandt andet et samarbejde om at udvikle et produktionsmiljø for lydkunst i Struer Kommune.

Helt konkret vil B&O og Struer Tracks samarbejde om at udvikle i hvert fald ét permanent eller midlertidigt lydkunstværk til Struer Kommune om året, som vil blive udviklet, testet eller produceret i Bang & Olufsens Innovation Lab.

Desuden vil B&O og Struer Tracks samarbejde om at etablere Struer Tracks' PodcastAkademi, hvor Bang & Olufsen støtter med teknik og ekspertise.

B&O indgår tre-årig aftale med Struer Tracks

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce