Allan Olsen på Høloftet

Bent Hargaard er klar til at dække op til nye koncerter på det atmosfærefyldte høloft på Thyholm. Foto: Morten Stricker

Allan Olsen på Høloftet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indehaveren af Høloftet på Thyholm, Bent Hargaard, har det meste af programmet klar for første halvår af 2019. Rækken af koncertnavne tæller Allan Olsen, der giver to koncerter i januar, og februar byder på en aften med opera, mad og vin.

Thyholm: Høloftet på Thyholm kan nu præsentere programmet for første halvår af 2019, og blandt rækken af koncertnavne finder man Allan Olsen, der giver to koncerter i januar - fredag den 25. og lørdag den 26. januar.

- Allan Olsen har været her én gang tidligere, og han har selv foreslået at vende tilbage, hvilket vi naturligvis er glade for. Han er ikke på turné på det tidspunkt - han kommer lidt uden for nummer, siger Bent Hargaard.

Billetsalget er netop sat i gang.

Høloftet var i begyndelsen et mere eller mindre hobbyprojekt for Bent Hargaard, der har Hargaard Vinimport som sit fuldtidserhverv - han importerer økologiske vine fra hele Europa og sælger til blandt andet restauratører i hele Danmark.

Men det har efterhånden grebet om sig med Høloftet, og nu tør Bent Hargaard godt officielt kalde det for et spillested. Når 2018 er slut, har der været 22 offentlige koncerter i år på det gamle, men dog renoverede høloft. Dertil kommer et antal lukkede arrangementer, hvor f.eks. firmaer køber en pakke med både mad og underholdning. Der er også spisning med til de fleste af de offentlige koncerter- maden leveres af Gl. Amstrup Slagteren fra Struer.

- Vi betragter nu os selv som et spillested, og det er faktisk noget af et skridt at tage. Det forpligter. Nu skal vi hele tiden kunne præsentere et program af en vis størrelse og kvalitet, siger Bent Hargaard.

Og det kan Høloftet tilsyneladende også. Foruden Allan Olsen tæller programmet for første halvår af 2019 navne som Søs Fenger, Sko & Torp, Hush, Møller & Theessink samt en operaaften med vin og en fem-retters menu. Dertil kommer yderligere et par navne.

- Vi glæder os selvfølgelig til alle koncerter, men det bliver meget spændende med operaaftnen lørdag den 2. februar. Det er noget nyt for os. Vi vælger ikke altid det sikre program, hvis man kan kalde det øvrige program for dét. Vi prøver nogle ting af, og ser hvordan tilslutningen er. Her den 9. november har vi f.eks. en jazzkoncert med Bobo Moreno, Bo Stief og Ole Kock Hansen. Det er måske ikke umiddelbart for vores målgruppe, men den slags vil vi også gerne arrangere, og der kommer heldigvis et stort publikum til koncerten, siger Bent Hargaard.

Der er plads til 130 spisende gæster på Høloftet, og der kan være 150 i alt på det kulturelle høloft på Skærshøjvej 11.

- Når 2018 er omme, har vi haft cirka 2700 gæster til de offentlige koncerter, og det er vi ret stolte af, siger Bent Hargaard, der glæder sig over, at kendskabet til Høloftet har bredt sig som ringe i vandet, og at der nu også kommer gæster længere væk fra.

Vi betragter nu os selv som et spillested, og det er faktisk noget af et skridt at tage. Det forpligter.
Bent Hargaard, indehaver af Høloftet på Thyholm

Allan Olsen på Høloftet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce