Den største lydmesse uden for København

Der var nyheder inden for både lyd og lys på messen i Folkets Hus. Foto: Johan Gadegaard

Den største lydmesse uden for København

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

All Round Musik arrangerede tirsdag eftermiddag lydmesse i Folkets Hus for tredje år i træk med opbakning fra både Aalborg og Odense.

Struer: Laurs Lysgaard Pedersen fra All Round Musik i Struer samlede tirsdag eftermiddag 17 af sine leverandører i Folkets Hus.

Her fik de mulighed for at vise herlighederne frem, og for tredje år i træk lykkedes det for Laurs Lysgaard Pedersen at få sine faste kunder og mange andre til at køre forholdsvis langt for at benytte sig af muligheden for at se, hvad de forskellige leverandører af både musikinstrumenter, mikrofoner, lydanlæg og andet godt til både små og store scener over hele landet har af nyheder og gode tilbud.

Theis Wermuth fra Hinnerup ved Aarhus leverer blandt andet lysshow til for eksempel Nephew, og musikmessen i Folkets Hus fik ham til at bruge en eftermiddag i Struer.

- I dag kan man jo godt nok se, hvad der kommer af nyheder på nettet, men det er jo altid noget andet at komme ud og se det hele i virkeligheden og snakke med dem, der med det at gøre til daglig, konstaterede han.

I dag kan man jo godt nok se, hvad der kommer af nyheder på nettet, men det er jo altid noget andet at komme ud og se det hele i virkeligheden og snakke med dem, der med det at gøre til daglig.
Theis Wermuth, Create This, Hinnerup
På en stand med instrumenter fra Yamaha var der blandt andet mulighed for at afprøve, hvad der er af muligheder, når man sætter gang i effekterne på topmodellen inden for keyboards. Johan Gadegaard
På en stand med instrumenter fra Yamaha var der blandt andet mulighed for at afprøve, hvad der er af muligheder, når man sætter gang i effekterne på topmodellen inden for keyboards. Johan Gadegaard

Godt samarbejde

Finn Riksted og Villy Buskov Mogensen fra Struer Brass Band var der som nogle af de glade amatører, som bare var nysgerrige efter at se, om der skulle være noget, der kunne friste, mens Rikke Feraru, som er organist ved alle kirkerne på Thyholm var mere målrettet, da hun søgte direkte hen mod en stand, hvor hun fik mulighed for at se på mikrofoner.

- Der er ikke truffet beslutninger om det, men vi mangler lydanlæg til kirkerne på Thyholm, og det var fint at høre lidt om, hvad der er af muligheder, fortalte hun.

Som sidegevinst fik hun også selv mulighed for at afprøve et nyt klaver sådan helt privat, mens andre søgte hen mod en stand, hvor en sælger fra Yamaha havde et mere bredt udvalg af instrumenter med på messen: For eksempel elektroniske trommesæt, guitarer og selvfølgelig også topmodellen af keyboards til alle, der kører og spiller til suppe, steg og is i alle afskygninger og på alle kanter af landet.

Et vidunder, der blev præsenteret som en verdensnyhed på lydmessen i Folkets Hus i 2017, og generelt kan Laurs Lysgaard Pedersen fra Allround Musik i Struer være stolt over, at lydmessen i Folkets Hus på kun tre år har udviklet sig til at være den største begivenhed af sin art uden for København.

- Struer er jo Lydens By, og når vi har så godt et samarbejde med Rie (Nyborg, red.) fra Folkets Hus, skulle vi da udnytte muligheden, tænkte han, da han for tre år siden blev provokeret af, at en tilsvarende lydmesse i Frederikshavn måtte opgive at føre konceptet videre, da der ikke var tilstrækkelig opbakning til at drive den videre.

- Vi kan så bare være glade for, at leverandørerne bakker så godt op om idéen og vil investere al den tid, der skal til, for at få det hele stillet op, og at der også kommer mange til Struer for at se, hvad de har med på messen, siger Laurs Lysgaard Pedersen efter tirsdagens succes.

- I år kom der folk fra både Aalborg og Odense for at se, hvad der var af nyheder fra leverandører, fortæller han.

Den største lydmesse uden for København

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce