Gammel kending er på vej hjem

En ny, men velkendt, kører kan være i folden hos Holstebro Speedway i næste sæson. Arkivfoto: Morten Stricker

Gammel kending er på vej hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er ikke noget, der er underskrevet endnu, men det tyder på, at Holstebro Speedway i næste sæson forstærker holdkortet med Lasse Bjerre.

Skave: En genforening af Lasse Bjerre og Holstebro Speedway synes under opsejling.

Lasse Bjerre, som er lillebror til Kenneth Bjerre, ligner en ny kører i Holstebro-dragten til næste sæson. Parterne er tæt på at kunne underskrive en kontrakt.

- Det er ikke sikkert endnu, men jeg er i forhandlinger med Holstebro. De sidste detaljer skal på plads, før det bliver en realitet, siger Lasse Bjerre.

Det taler for valget af Holstebro, at Lasse Bjerre kender folkene i klubben, da han kørte her i 2016-2017. Og så er der også et særdeles velkendt ansigt på holdet i forvejen.

- Det er klart, at en genforening med Kenneth (Bjerre, red) vil være optimalt for mig. Vi kender hinanden, og det er meget lettere for mig at køre med ham fordi vi bruger de samme indstillinger og så videre. Ingen er bedre at køre med for mig, siger Lasse Bjerre.

Ifølge Dagbladets oplysninger vil Holstebro kunne bruge Lasse Bjerre som C-kører, hvilket kan ligne lidt af et scoop. Bjerre har senest været B-kører hos Esbjerg og må betragtes som en af ligaens stærkeste kort i C-kategorien.

Ingen kommentar

Sædvanligvis er det til november, at handlerne i speedway falder på plads. Derfor er det også tidligt i forløbet, og der er da også andre hold, som viser interesse for den tidligere ungdomsverdensmester.

- Når det gælder klubskifter, så er det vigtigste for mig, at jeg får en kontrakt, som adskiller sig fra det jeg har i forvejen. Det er det, jeg skal sikre mig nu, og det er også det, som gør sig gældende i forhandlingerne med Holstebro, siger han.

Holdleder Claus Ørts har ikke lyst til at kommentere på konkrete navne, og han vil hverken be- eller afkræfte at Lasse Bjerre er på vej til Holstebro.

- Vi er i gang med at sammensætte holdet, men jeg regner med, at der i hvert fald går en måned, før vi er klar til at præsentere noget, siger Claus Ørts.

Holdlederen har tidligere fortalt til avisen, at den skuffende semifinale vil medføre ændringer på mandskabet, hvor især C- og D-kørerne skuffede i sidste sæson. Den nye speedway-sæson bliver indledt til maj.

Gammel kending er på vej hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce