Bjerre-show var ikke nok til at nå DM-finalen

Kenneth Bjerre stod for ni af de første elleve point for Holstebro. Foto: Morten Stricker

Bjerre-show var ikke nok til at nå DM-finalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holstebro Speedway Elite er færdige for denne sæson. Holdet kom sig aldrig over den dårlige start i DM-semifinalen i Slangerup og måtte se finalepladserne forsvinde ud i aftenmørket.

Slangerup: Det var aldrig tæt på en finaleplads, da Holstebro onsdag aften var i aktion i DM-semifinalen i Slangerup.

Det begyndte ellers fint ud, da en særdeles velkørende Kenneth Bjerre sikrede sig heatsejren i andet heat. Herefter fulgte der tre fire sidstepladser fra Bjarne Pedersen, Emil Grøndal, og Kasper Lykke.

Dermed var Holstebro sat markant tilbage i jagten på de to finalepladser, og det lykkedes aldrig for holdet at komme sig helt.

- Vi skal mere i gang, og vi skal have mere fart på cyklerne, lød det ellers fra holdleder Claus Ørts i ryttergården efter den miserable start.

Det tog Emil Pørtner dog lidt for bogstaveligt, da han kørte før tid og tog startsnoren med sig i det efterfølgende løb. Han fik dermed en handicap-start hvor han skulle starte 20 meter bagefter de andre, og det betød endnu en sidsteplads for Holstebro. Den fjerde i træk i semifinalens indledning.

En af dem, som dog havde fart i cyklen var Kenneth Bjerre. Den rutinerede kørers tre første løb endte nemlig med tre heatsejre, men da holdkammeraterne ikke kunne følge trop, blev Holstebro stille og roligt kørt bagud af især Slangerup og Holsted, som også endte med at tage de to semifinalepladser.

Semifinalen i tal
Slutstilling DM-semifinale:1. Slangerup - 42 point

2. Holsted 40 point

3. Grindsted - 26 point

4. Holstebro - 24 point

Sådan blev pointene kørt hjem for Holstebro:

Kenneth Bjerre - 10 point

Bjarne Pedersen - 7 point

Jonas B. Andersen - 6 point

Kasper Lykke - 1 point

Emil Pørtner, Emil Grøndal - 0 point

En stor skuffelse

Det var perfekte forhold på banen i Slangerup, men Holstebro-kørerne havde meget svært ved at finde den stabile fart frem.

- I begyndelsen var vi meget udfordret af at vi havde yderbanerne, som var klart sværere end inderbanerne. Så allerede der kom vi dårligt fra start. Det var sådan set kun Kenneth, som ikke bøvlede med det, siger Jonas B. Andersen

Sammen med resten af holdet fik Jonas B. Andersen bedre gang i cyklen til sidst i semifinalen, og han sluttede også af med en heatsejr, men da var det for sent.

- Vi var hele tiden lige en tand bagud med opsætningen, og vi er selvfølgelig totalt skuffede som kørere, og det er holdlederne også. Hvis vi var kommet i gang lidt før, kunne det sagtens være blevet til en finale for os, siger han.

Finalen bliver kørt onsdag i Varde, og det bliver mellem Holsted, Slangerup, Fjelsted og Varde.

Bjerre-show var ikke nok til at nå DM-finalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce