Børn er forældrenes gave og opgave

- Gode forhold og mulighed for den enkelte familie til at indrette tilværelsen er vigtig, siger Jens Kristian M. Nielsen om et af sine politiske pejlepunkter. Privatfoto

Børn er forældrenes gave og opgave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landmand og folketingskandidat for Kristendemokraterne, Jens Kristian M. Nielsen, Hodsager, fylder 50 år lørdag.

Hodsager: - Det har altid været de svagest stillede i samfundet, som har drevet mit politiske virke. De rige skal såmænd nok klare sig!

Siger landmand og folketingskandidat for Kristendemokraterne Jens Kristian M. Nielsen, Ommosevej 4, Hodsager, der lørdag fylder 50 år. Han har gennem mange år været politisk aktiv i partiet, både lokalt og i hovedbestyrelsen, har flere gange været opstillet til Folketinget, regionsrådet og byrådet i Herning, hvor han har status af 1. suppleant.

Jens Kristian M. Nielsen voksede op på landbrugsejendom med maskinstation og har altid interesseret sig for landbrug. Især arbejdet i marken. Efter folkeskolen gik han på landbrugsskolen i Nørre Nissum og var senere på Børkop Højskole.

Han blev 1994 gift med Birgit og de driver sammen landbrugsejendommen med korn, frø, kartofler, grise og et par køer.

Familien består af 4 piger og en plejedreng. Camilla læser til socialrådgiver i Aarhus, Louise bor i Californien, Kathrine arbejder på plejecenter Birketoft og Fakta i Aulum, Emilie er på efterskole og Andreas arbejder på KFUM´s Soldaterhjem i Holstebro.

- Derudover har vi to dejlige små børn i aflastning, fortæller fødselaren.

I fritiden har den kirkelige interesse altid fyldt meget, først i KFUM og K, siden i Indre Mission og nu en frimenighed i Herning. Ellers bliver den sparsomme fritid brugt sammen med familie og venner.

Som folketingskandidat er han opstillet i Holstebrokredsen.

- Hjertet banker for de svage, og børn, særligt de ufødte børn, er vel de aller svageste og mest udsatte for svigt og overgreb, siger Jens Kristian M. Nielsen, der har fokus på familie-politikken.

- Gode forhold og mulighed for den enkelte familie til at indrette deres tilværelse er vigtig. Børn er ikke samfundets men forældrenes gave og opgave. Derfor skal man have mulighed for at passe sine egne børn, siger han om en af sine mærkesager.

- Men også friheden til at tænke, tro og ytre sig, og ansvaret for de socialt udsatte og miljøet fylder meget i tankerne, fremhæver han.

Jens Kristian M. Nielsen har en række tillidshverv. Han sidder i repræsentantskabet for danske Diakonhjem, i Kristendemokraternes landbrugspolitiske udvalg, er formand for det lokale ålaug under landboforeningen og er lægdommer ved Vestre landsret. Desuden er han leder i en teenklub.

Børn er forældrenes gave og opgave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce