Lemvig Basket fik ørene i maskinen

Louisa Murphy var endnu en gang Lemvigs helt store profil, men det rakte ikke til en sejr mod SISU. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Lemvig Basket fik ørene i maskinen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lemvig Basket løb endnu en gang ind i et stort nederlag, da SISU onsdag aften gæstede Arena Vestjylland Forsikring.

Lemvig: Det er efterhånden mere reglen end undtagelsen.

Lemvig Basket er i denne sæson løbet ind i flere solide øretæver. Onsdag aften var ingen undtagelse. Her kunne topholdet SISU tage fra det vestjyske med en 91-63-sejr i bagagen.

- Det var et unødvendigt stort nederlag. Vores start var det mest elendige, jeg nogenside har været med til. De laver 25 point på ti minutter. Det burde ikke kunne lade sig gøre, lyder det fra Lemvig-træner Peter Jensen.

Spillerne fik da også lidt af en skideballe i pausen mellem perioderne. Det betød da også, at Lemvig kom bedre med i kampen. Faktisk var de midt i tredje periode blot to point efter SISU.

- Vi tog os sammen og spillede godt. Men vi tabte så også de sidste 15 minutter med 26 point, siger Peter Jensen, som havde håbet på en sjælden sejr.

- Vi har spillet nogle tætte kampe mod dem, og skulle vi vinde, så skulle det være i aften på hjemmebane. Jeg er mest skuffet over, at vi er så dårlige fra start, Vi lagde os nærmest ned. siger Lemvig-træneren.

Kampen i tal
Lemvig Basket - SISU 63-91 (13-27) (24-17) (16-26) (10-21)

Topscorere, Lemvig Basket: Louisa Murphy 24, Ivana Udovalieva 13, Mariya-Magdalena Kolyandrova 12

Topscorere, SISU: Kama Jo Griffitts 30, Hannah Olivia Schaible 21, Catharina Palm Jensen 13

Farvel til Mathieu

Lemvig Basket stillede onsdag aften op til kamp uden profilen Kaitlyn Mathieu. Amerikaneren har nemlig fået tilladelse til at forlade klubben.

- Der har været kontakt fra en australsk klub, og da Kaitlyn samtidig var lidt småskadet ville hun gerne hjem, fortæller Peter Jensen, som ikke ville stå i vejen for profilen.

- Vi har jo ikke rigtigt noget at spille for og kunne godt se, at Australien var en god mulighed. Det er et stort basket-land, og det skal hun have lov til.

Lemvig-træneren erkender dog, at holdet godt kunne bruge Mathieus kvaliteter. Klubben har dog ikke planer om at hente en erstatning i denne sæson.

Lemvig Basket fik ørene i maskinen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce