Intet at skyde med da amerikaneren gik ud

Marie MaKenzie Miller måtte gå ud med et kvarter tilbage af opgøret mod Aabyhøj IF. Det fik gæsterne til at ændre taktik og i sidste ende tage sejren. Arkiv: Johan Gadegaard

Intet at skyde med da amerikaneren gik ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der var ikke en oplagt basketdame på bænken til at erstatte Marie MaKenzie Miller. Lemvigs smalle trup på bare otte spillere kom til kort, og konsekvensen blev et nederlag til Aabyhøj IF.

Lemvig: Midt i tredje periode så det ud til, at Lemvig Basket for anden kamp i streg havde kæmpet sig tilbage efter en forfærdelig start i hjemmekampen mod Aarhus-holdet, Aabyhøj IF.

Foran med 64-52 var der ikke umiddelbart fare på færde. Men en skade til den amerikanske nøglespiller, Marie MaKenzie Miller, skulle vise sig at blive vital for kampbilledet.

Oftest havde amerikaneren haft to damer over sig hver gang, hun modtog bolden. Det gjorde, at de andre Lemvig-spillere til gengæld stod fri. Da Charlotte Thomas-Rowe afløste hende, valgte gæsterne at prioritere anderledes.

Og det gjorde ondt på Lemvigs kun otte basketdamer.

- Mange af spillerne fik andre positioner end dem, de har været vant til at spille. Samtidig blev de trætte. Aabyhøj lagde et helbanepres, og det betød, at spillerne måtte sprinte hele tiden for at følge med, fortæller Lemvigs coach Peter Jensen.

Kampen i tal
Lemvig Basket - Aabyhøj IF 75-83 (18-22) (32-17) (19-19) (6-25)Topscorere fra Lemvig Basket: Lindsay Füg 22, Mariya-Magdalena Kolyandrova 21, Aniese Palmore 15

Topscorere fra Aabyhøj IF: Ida Mark Krogh 23, Alberte Rimdal 16, Caroline Tindal Wich 13

Bange for at skyde

Selvom Marie MaKenzie Millers skade havde rystet værterne, blev føringen fastholdt i tredje periode, da udeholdet pressede på.

I fjerde periode fik piben dog en anden lyd. Fejl og brændte chancer inviterede for alvor Aabyhøj tilbage i kampen, og pludselig tabte hjemmeholdet føringen på gulvet.

Tre hurtige to-point-forsøg gik i kurven, og Lemvig var nede med 75-72. Tid til en timeout med tre minutter tilbage.

- Vi blev bange for at afslutte og spillede os i stedet frem til chancer, der kun kunne blive til pressede tre-point-skud. Vi brændte for meget, og så fumlede vi det hele væk, siger Peter Jensen.

Aabyhøj tog teten og slog Lemvig med 83-75.

Fæl afslutning

Næppe er kampens statistikker noget, som Peter Jensen glæder sig til at kigge på igen.

I de sidste ti minutter formåede Lemvig kun at score seks point modsat Aabyhøj, der scorede 25 point i selv samme periode.

Alt i alt var det også kun 27 procent af værternes to-points-forsøg, som endte i kurven. 31 brændte chancer blev det til - alene på det parameter.

Det må Lemvig Basket lægge bag sig, når holdet næste gang skal møde BK Amager på hjemmebane den 24. november.

Intet at skyde med da amerikaneren gik ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce