Vi bruger cookies!

dagbladet-holstebro-struer.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.dagbladet-holstebro-struer.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Thise klar til verdens-premiere på ny grubeost

Christian Refsgaard har hver anden uge fat i hver enkelt af de næsten 5000 oste i den nedlagte kalkmine ved Hjerm for at få dem vendt. Fotos: Johan Gadegaard
Foto: Johan Gadegaard

Dagbladet har fået lov til at prøvesmage den nye grubeost fra kalkgruberne i Hjerm. Osten, som skal lanceres om en måned i Sverige, er blevet bedre, end Thise havde turdet håbe.

Nyt digitalt produkt: Holstebrostruer+ for 49 kroner

For at læse denne artikel kræver det, at du har et abonnement på Dagbladet Holstebro Struer eller dagbladet-holstebro-struer.dk.
Hvis du har et abonnement, men ikke adgang, kan du oprette adgang her.

Har du endnu ikke abonnement, så køb
Holstebrostruer+ og få adgang til alt indhold
på dagbladet-holstebro-struer.dk for 49 kroner om måneden.