Vi bruger cookies!

dagbladet-holstebro-struer.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.dagbladet-holstebro-struer.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Nyt pizzeria til Hjerm

Det er her på Skolevej i Hjerm, at det nye pizzaria er ved at blive indrettet. Om alt går vel kan familien Yasar lange de første pizzaer over disken en gang i løbet af foråret. Foto: Morten Stricker
Foto: Morten Stricker

Nyt pizzeria til Hjerm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjerm får snart et nyt pizzeria, og de nye ejere glæder sig til at kunne tilbyde hjermboerne frisklavet pizza.

Ordet »elsker« går igen og igen, når man taler med Dogan Yasar. Når han fortæller om sin kærlighed til pizza, og når han med forventningens glæde spændt venter på, at pizzeriaet åbner.

For efter et besøg I byen, var han ikke i tvivl:

»Jeg skal bare åbne et pizzeria her,« fortæller Dogan Yasar.

Byens størrelse er en fordel

Lige nu er håndværkere ved at indrette lokalerne ved Jysk Fritid i Hjerm, hvor hans nye pizzeria kommer til at ligge.

Han glæder sig til sine første kunder, og selv om det er en mindre by, så er han optimistisk i forhold til at kunne drive en god forretning.

»Jeg ved godt, at der tidligere har været pizzeriaer i Hjerm, og hvor det ikke er gået så godt. Men det skal nok lykkes, selv om byen godt nok ikke er så stor, for jeg laver gode pizzaer, og jeg elsker at lave pizza,« siger Dogan Yasar, som forventer, at de fleste pizzaer bliver take-away, men fortæller, at der også vil være nogle borde, hvis man skulle have lyst til at spise på stedet.

Han er godt klar over, at det kræver loyale kunder, hvis forretningen skal løbe rundt. Men han føler sig overbevist om, at det nok skal lykkes, og faktisk ser han netop byens størrelse som en gevinst.

»Jeg har været i Hjerm for at kigge, og det er en helt vild hyggelig by med gode mennesker. Folk er mere sociale i de mindre byer, og når de finder ud af, jeg laver gode pizzaer, så bliver de ved med at komme og støtte mig. Så jeg tænkte; nu åbner jeg, for jeg elsker at servere mad til folk,« siger Dogan Yasar.

Det er Dogan Yasar første pizzeria, men erfaringen har han med sig efter ti år på et pizzeria København og flere andre spisesteder.

Dogan Yasar har dog allerede et arbejde som pedel. Men med åbningstider der går fra 16-21, passer det med, at han kan tage direkte fra arbejde og fortsætte i køkkenet.

»Jeg har masser af tid, og jeg tror ikke, der er så mange, der spiser pizza om dagen i Hjerm. Så det passer perfekt, at jeg kan nå begge dele, og at folk kan komme og hente en pizza, når de kommer hjem fra arbejde,« siger Dogan Yasar.

I øjeblikket er Dogan Yasar dog sygemeldt, og derfor bliver det i første omgang sønnen Sirvan Yasar, der kommer til at drive stedet.