Vi bruger cookies!

dagbladet-holstebro-struer.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.dagbladet-holstebro-struer.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Nu bliver Café Humlum Majbritts

Majbritt Møller har været daglig leder af Café Humlum i Struer Golfklub i de seneste to sæsoner, og hun springer nu ud som selvstændig og overtager hele ansvaret for driften. Arkivfoto: Morten Stricker
Foto: Morten Stricker

Nu bliver Café Humlum Majbritts

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Majbritt Møller springer ud som selvstændig og har overtaget det fulde ansvar for driften af Café Humlum i Struer Golfklub.

Medlemmerne af Struer Golfklub kan trygt se frem til den nye sæson i 2016.

Majbritt Møller, som Casper Frederiksen fra CF Kitchen har haft til at stå for den daglige drift af Café Humlum de seneste to sæsoner, fortsætter i vanlig stil og med endnu størrre selvstændigt ansvar for driften.

Aftalen er kommet i stand, efter at Casper Frederiksen opsagde kontrakten med Struer Golfklub, da sommersæsonen i 2015 var slut, og samtidig med, at han indgik i et samarbejde med Kirstine Jensen Christensen om driften af Restaurant Ved Fjorden på lystbådehavnen i Struer..

Et samarbejde han trak sig ud af med udgangen af december.

Casper Frederiksen valgte at koncentrere sig om sin kerneforretning, og med Majbritt Møller som anker på Café Humlum vil han blive ved med at levere mad fra CF Kitchen til fester og selskaber, som bliver afholdt i Struer Golfklubs lokaler.

Lytter til medlemmerne

»Men det bliver Majbritt, der kommer til at stå for driften. Jeg bliver kun selv involveret, når CF Kitchen leverer mad til selskaber. Det er Majbritt Møller, der springer ud som selvstændig,« fortæller Casper Frederiksen.

Majbritt Møller får dermed også det suveræne ansvar for, hvad der kommer på menú-kortet, og efter to sæsoner med golfklubbens medlemmer som daglige gæster, er hun i fuld gang med at planlægge, hvad der skal ske.

»Det er ikke de helt store ændringer, der sker, men jeg har lyttet til golfklubbens medlemmer,« fortæller hun.

De vil gerne have pølser med brød, grillstegt og kogt, og når den nye sæson bliver indledt til april, vil det komme med på tavlen.

Indtil da er der travlhed med planlægning af fester og selskaber.

Godt gang i festerne

»Vi har både konfirmationer og alt, hvad man ellers kan forestille sig af familiefester,« siger Majbritt Møller og fortæller, at der er plads til et sted mellem 80 og 100 gæster, og lidt over det halve, hvis der skal være plads til både musik og dans.